Kasım Ak
Hectopat
Hocam bu şekilde diyor.
İlk attığınız rehberdeki kullanıcı adıyla şifreyi denedim ama olmadı incorrect dedi.
Hocam ChatGPT'ye sordum ve böyle oldu ve chat de girişin başarılı olduğunu tam yetkili olduğumu söyledi.
Dene dediği şey.
Ad: Root.
Şifre: Toor.
Şimdi yapmaya çalışacağım.
Hocam bunu alsam direk kullanabilir miyim?
İlk attığınız rehberdeki kullanıcı adıyla şifreyi denedim ama olmadı incorrect dedi.
Buraya bakarak yap.
Rehber: Superonline HG255s Fiber şifresi öğrenme
Superonline size WAN/fiber şifrenizi söylemiyor. Müşteri hizmetlerinden bu şifreyi istediğinizde size ya Wi-Fi şifrenizi ya da Superonline hesabınızın şifresini veriyorlar ancak bir türlü size WAN/fiber şifrenizi vermiyorlar. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bulduğum WAN/fiber şifrenizi...www.technopat.net
Rehber: Superonline WAN/Fiber kullanıcı şifresi öğrenme
Bizzat deneyip başarılı şekilde şifremi elde ettiğim yöntemdir. Merak edenler için modem Huawei HG255s'dir. Daha eski modemlerle de büyük ihtimalle çalışır. İşlemler için gerekenler: Herhangi bir Linux dağıtımı. Kurulu veya USB'den olması fark etmez. Ben Linux Mint 19 kullandım, sizlere de...www.technopat.net
Hocam ChatGPT'ye sordum ve böyle oldu ve chat de girişin başarılı olduğunu tam yetkili olduğumu söyledi.
Dene dediği şey.
Ad: Root.
Şifre: Toor.
Şimdi yapmaya çalışacağım.
En mantıklı fikir Ethernet kablosu ile bağlanman.
Eğer OpenWrt ile uğraşmam dersen direkt alıp kullanabilirsin.
TP-Link Archer AX23
Hocam bunu alsam direk kullanabilir miyim?