Superonline internetin yavaşlaması

druggercat

Centipat
1607321108776.png

Neredeyse 1 haftadır internetimin hızı böyle. hatta buna rağmen oyunları 1 MB hızla indiriyorum yaşayan var mı bu durumu? Tam Cyberpunk'ın çıkacağı zamana denk geldi. Kablo kullanmıyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 768134

Neredeyse 1 haftadır internetimin hızı böyle. Hatta buna rağmen oyunları 1 MB hızla indiriyorum yaşayan var mı bu duru mu? Tam Cyberpunk'ın çıkacağı zamana denk geldi. Kablo kullanmıyorum bu arada.

Öncelikle merhaba Kablonet kullanmanızı öneririm bayağı yerde altyapısı var ben GTA 5'i 6 saatte indirmiştim iyi günler.

Bende tek sıkıntı bende sanıyordum bende de 25 Mbps'lik pakette sürekli düşüyor. Ping de artmıyor ama Zoom hariç uzaktan eğitim uygulamalarını açmıyor.

Kablo kullanmıyorsun. Zaten alman gereken değerler böyle. Mbps ve Mb/sn aynı şey değildir.

Aynı şey olmadıklarını biliyorum 1 2 yıldır 4 Mb/sn indiriyorum daha yeni böyle oldu.
Upload hızlarına bakarsak SuperBox kullanıyorsunuz galiba?
Yok modem yanımda.
8Mbps, 1MBps yapar değerleri normal değil yani. Ancak evet kablosuz bağlantı stabil değildir hız düşüşleri olabilir. Steam ayarlarında hız sınırlanmış olabilir belki oraya bir bakın.
Her platformda böyle ya.
Oyunları nereden indiriyorsunuz?
Steam, Epic.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı