Superonline iyi mi?

Şu an Kablonet kullanıyorum ve sözleşmem bu ay bitiyor.
Superonline'dan arayıp 20 Mbps 5 upload ilk 6 ay 99 TL diyorlar. Sizce geçmek mantıklı mı? Adam telefonda buradan alacağınız 20 Mbps Kablonet'teki 35 Mbps'e eşit diyor. Doğru mudur?

Superonline kullanıyorum 25 dowload 5.7 upload alıyorum ve 105 TL ödüyorum, iyi ama fiyatına göre pahalı. Eğer güvendiğiniz bir operatör varsa bir görüşün derim önerilerim TurkNet, Millenicom veya Netspeed. Fakat müşteri hizmetleri iyi mi onu bilemem şahsen ben Superonline kullanırken yardımcı oluyorlar bana daha doğrusu olmaya çalışıyorlar.

100 TL'ye bak bunları alacaksın :) bir fiber değil ama olsun sevmezsen çıkar gider fiber alırsın.

Direk TurkNet'e geç Turkcell gibi firmayla uğraşma fahiş fiyata 20Mbps veriyorlar 100TL'ye TurkNet 75Mbps veriyor hatta altyapı gelirse aynı fiyatla daha iyi pakete çıkabiliyorsun.

Superonline kullanıyorum 25 dowload 5.7 upload alıyorum ve 105 TL ödüyorum, iyi ama fiyatına göre pahalı. Eğer güvendiğiniz bir operatör varsa bir görüşün derim önerilerim TurkNet, Millenicom veya Netspeed. Fakat müşteri hizmetleri iyi mi onu bilemem şahsen ben Superonline kullanırken yardımcı oluyorlar bana daha doğrusu olmaya çalışıyorlar.

O zaman TurkNet gec.

TurkNet'e geçeceğim yardımlarınız için teşekkürler.

Türkiye'deki her kurumsal alanda çalışan müşteri hizmetleri neden böyle hep? Hep bir bilgisizlik hep bir yanlış yönlendirme.

Son düzenleme:
Tabiki de TurkNet firmasına geçmelisiniz.

HIZ TESTİ.png

Superonline serviste iyi, interneti de iyi 10 yıllık kullanıcısıyım fakat diğerlerine göre pahalı olabiliyor. 100 Mbps limitsiz fiber internet, 10 upload + Turkcell tv 150 TL ödüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı