HakanYilmaz598
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, Superonline fibernet kullanıcısıyım. İnternet kullanımıma baktığımda günlük ortalama 1GB upload yaptığımı görüyorum. Dosya paylaşım siteleri kullanmadığım için miktarı bana biraz fazla geldi.
Yaptığım ve upload kullandığı bildiğim şeyler; Discord'dan ekran paylaşımı açmak, görüntülü konuşmak, sosyal medyaya fotoğraf ve video yüklemek. Fakat ekran paylaşımı ve görüntülü konuştuktan sonra upload kullanımındaki artış bariz oluyor. Bugün sadece oyun oynadım ve 1GB upload yapmış görünüyorum yine.
Sizlere sormak istediklerim; gün içinde hangi işlemler upload kullanıyor?
Online oyun oynamak ne kadar upload kullanır?
Discord'dan sesli konuşmak kullanır mı?
WhatsApp'tan mesaj göndermek kullanır mı?
Turkcell TV+ kullanır mı?
Akıllı telefonlar gün içerinde kendi kendilerine Upload yapar mı?
Beni bu konularda aydınlatırsanız çok memnum olurum. Şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.
Yaptığım ve upload kullandığı bildiğim şeyler; Discord'dan ekran paylaşımı açmak, görüntülü konuşmak, sosyal medyaya fotoğraf ve video yüklemek. Fakat ekran paylaşımı ve görüntülü konuştuktan sonra upload kullanımındaki artış bariz oluyor. Bugün sadece oyun oynadım ve 1GB upload yapmış görünüyorum yine.
Sizlere sormak istediklerim; gün içinde hangi işlemler upload kullanıyor?
Online oyun oynamak ne kadar upload kullanır?
Discord'dan sesli konuşmak kullanır mı?
WhatsApp'tan mesaj göndermek kullanır mı?
Turkcell TV+ kullanır mı?
Akıllı telefonlar gün içerinde kendi kendilerine Upload yapar mı?
Beni bu konularda aydınlatırsanız çok memnum olurum. Şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.