Superonline mı Turknet mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, yeni taşındığım evimin 100 Mbps Türk Telekom fiber ve 1000 Mbps Superonline fiber altyapısı var. Şu anki kampanyayla 200 TL fazla verip 1000 Mbps Superonline bağlayabiliyorum ancak karşılaşacağım sorunlardan korkuyorum açıkçası. Yıllardır Turknet kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım daha. Sizce Superonline’a geçmek mantıklı mı? Ping sorunları ve altyapıda oluşacak sorunlarda müşteri hizmetleri nasıl?

Selamlar, yeni taşındığım evimin 100 Mbps Türk Telekom fiber ve 1000 Mbps Superonline fiber altyapısı var. Şu anki kampanyayla 200 TL fazla verip 1000 Mbps Superonline bağlayabiliyorum ancak karşılaşacağım sorunlardan korkuyorum açıkçası. Yıllardır Turknet kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım daha. Sizce Superonline’a geçmek mantıklı mı? Ping sorunları ve altyapıda oluşacak sorunlarda müşteri hizmetleri nasıl?
Sansüronline etiketi ile forumlarda aratırsanız olası karşılaşacağınız sorunları listeleyebilirsiniz.

Bende 1000MBPS TurkNet var memnunum sana kalmis bence gerek yok gibi.
Hocam belirtmemişim Turknet 100 Superonline 1000 veriyor.
Sansüronline etiketi ile forumlarda aratırsanız olası karşılaşacağınız sorunları listeleyebilirsiniz.
Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Türk Telekom'un bile kaldırmadığı Kolay Kurulum ve QoS gibi ayarları sansürlemişler. :D
Hocalarım sansürden kastınız ne?

Hocam belirtmemişim Turknet 100 Superonline 1000 veriyor.

Hocalarım sansürden kastınız ne?
BTK nın engellemediği siteleri bile kafalarına göre engelliyorlar. DNS kullanmanıza izin vermiyorlar. İnternetinizin kullanıcı adı ve şifresini sizle paylaşmıyorlar kendi verdikleri modem haricinde modem kullanamıyorsunuz bu nedenle. Prime time da akşamları 8 de falan popüler servisleri netflix youtube vs bant daraltması yapıyorlar. VPN kullanılmıyor en basitinden WARP çalışmıyor. Oyun konusunda yurtdışı çıkışları kötü sorun yaşayan çok kullanıcı var. Yine de tercih sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı