Superonline modemi yerine başka router alınınca internet erişimi olacağı nasıl anlaşılır?

Konuyla alakasız bir soru daha. İnternet hızı önemli değil 50/mbpsnin altında olmaması yeterli ve Uçtan Uca şifrelemeyi Superonlinenin modeme yüklediği kapalı dosyalarla da engellemesini istemiyorum, hangi ISSyi önerirsiniz?

Arkadaşlar elimde ZTE H3600 V9 modemi var. Malum çok kısıtlı ve güvenilmeyen bir modem. Bu yüzden babamla modem değişikliği hakkında konuştum. Babam başka routerda internet erişimi bulunmayacağını söyledi ve bana başka routerda internet erişimimizin olacağını kanıtlamamı istedi. Detaylı bilgiye sahip biri yardımcı olursa çok sevinirim.

ISS: Superonline ZTE H3600 V9.
Merhaba. Birkaç ay öncesinde Superonline kullanırken ZTE H3600 V9 yerine Huawei AX3 kullanıyordum, 1 yıl boyunca sıkıntı çıkartmadı. Ama ilk kurulum esnasında biraz yoruyor insanı, malum Superonline PPPoE kullanıcı adı ve şifresini vermeyip MAC adreslerini de kendi verdikleri cihazlarınkiyle sınırlıyorlar...

Evet biliyorum, işin kötü kısmı da neyi sınırladıkları belli değil. Muhtemelen tek çözüm yolu ISS değişikliğidir. Babama TurkNete geçmek için yalvarıyorum ve Superonline'ın tüm bu uyguladığı sınırlamardan bahsediyorum ısrarla "Superonline en iyisi bunu güvenlik için yapıyorlardır" diyor, şaka gibi.

"Konu Kilitlensin 1ütfen"

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı