- Makaleler
- 9
Bu kopmalar mobilde de oluyor o nasıl olacak peki?
Huawei modem kullanıyorsanız çok normal. Tüm Superonline kullanıcıları bu sorunu yaşıyor. O modemin WiFi'ı çok ama çok sorunlu.
Bu kopmalar mobilde de oluyor o nasıl olacak peki?
Başka bir modem alsam kesin çözülür mü?
Bu arada belirteyim ortalama 1 ay önce n modemi değiştirmişlerdi bu sorun yüzünden, eski modemim: hg255'di.
"Kablosuzda kopmalar olabilir, kablosuz bağlantı için teknik desteğimiz yok" deniyor.
Geçen süreyi anlatıyorum, kabloluda bu sorun oldu. Eve totalde 4 kez ekip geldi hepsi port ve modem değiştirdi, modeme gelen arkadaki kabloyu kesip tekrar taktı yok olmuyor, daha dün geldiler.
Beni superonline'dan arayan kişi "Siteniz eski, her 3 kişide birinde var bu sorun. Switch değişmesi gerekiyor eğer çözülmezse kablo değişimine kadar gider." dedi, ben aynısnı ekiplere söylüyorum ekipler bizi aşıyor ayrıca switch değişmesi olayı 2 yıl sürer falan diye dalga geçtiler.
@recep_baltas yardım et lütfen, ne gibi bir yol izliyebilirim. Cidden sıkıldım oyundan atılmaktan, film izliyememekten. Bu sorun mobil telefonumda da oluyor.
Aboneliğimi iptal ettirebilir miyim bu sorun yüzünden yada ne yaparsam switch değişimiyle ilgilenip değiştirirler?
Biraz geç oldu fakat yine de sorunu çözebildiniz mi? Aynı modemi kullanıyoruz ve aynı sorunu yaşıyoruz.Hızda bir sıkıntı olmuyor, kablo çekemem modem çok uzakta. Ama çok salakca değil mi wifi üzerinde böyle kesintilerin olması? Herkesin yaşadığını düşünmüyorum.
Modem: ZXHN H267A
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.