Superonline Paket Kaybı

Başka bir modem alsam kesin çözülür mü?

Bu arada belirteyim ortalama 1 ay önce n modemi değiştirmişlerdi bu sorun yüzünden, eski modemim: hg255'di.

Başka bir modem alsam kesin çözülür mü?

Bu arada belirteyim ortalama 1 ay önce n modemi değiştirmişlerdi bu sorun yüzünden, eski modemim: hg255'di.

Bu ne peki?

Edit: ZTE imiş.

Gerçekten problemi bilmiyorum. Kablo çekmeden imkansız öğrenmemiz. Ama yüksek ihtimal WiFi'da.

Size kaç tane daha mesaj yazmam gerekiyor kablo kullanmaya ikna etmem için, inanın bilmiyorum :D

Haklısınız anlıyorum fakat laptop yok, bulabileceğim kişi de yok. Kablo çekmem ayrıca imkansız çok kötü duruyor o zaman ama sorunu kesin olarak öğrenmek istiyorum

Mobilde de var, kabloyu telefona takamayacağıma göre sanırım kablo çekme olayını eledik? Bunu da şikayete ekleyince muhtemelen artık bir şeyler yapmaya başlarlar diye düşünüyorum, siz?

@Recep Baltaş mümkünse bakabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• lostttttttttttt.PNG
    lostttttttttttt.PNG
    160,4 KB · Görüntüleme: 109
Kardeşim hiç kablo falan çekerek bir şeyi düzeltmeye kalkma. Beş para etmeyen ISS'ler oldukça hal böyle olacak. Ben ay sonu TurkNet'e geçeceğim. Umarım onda sıkıntı olmaz. Olmadı Türk Telekom mahkumluğuna devam. Adamlar en azından doğru söylüyor. Kardeşim 8Mbps hız vereceğiz. Kota bittikten sonra(2 günde bitiyor bende 50GB) bu hızını 3Mbps'ye düşürüp süründüreceğiz diyor. Ve gerçekten öyle oluyor en azından diğer ISS'ler gibi 6-8Mbps vereceğiz deyip, Hız 2 yi geçince sevindirecek hale koymuyor insanı...

"Kablosuzda kopmalar olabilir, kablosuz bağlantı için teknik desteğimiz yok" deniyor.

Geçen süreyi anlatıyorum, kabloluda bu sorun oldu. Eve totalde 4 kez ekip geldi hepsi port ve modem değiştirdi, modeme gelen arkadaki kabloyu kesip tekrar taktı yok olmuyor, daha dün geldiler.
Beni superonline'dan arayan kişi "Siteniz eski, her 3 kişide birinde var bu sorun. Switch değişmesi gerekiyor eğer çözülmezse kablo değişimine kadar gider." dedi, ben aynısnı ekiplere söylüyorum ekipler bizi aşıyor ayrıca switch değişmesi olayı 2 yıl sürer falan diye dalga geçtiler.
@recep_baltas yardım et lütfen, ne gibi bir yol izliyebilirim. Cidden sıkıldım oyundan atılmaktan, film izliyememekten. Bu sorun mobil telefonumda da oluyor.
Aboneliğimi iptal ettirebilir miyim bu sorun yüzünden yada ne yaparsam switch değişimiyle ilgilenip değiştirirler?

Dosya Ekleri

• ....png
    ....png
    105,1 KB · Görüntüleme: 115
  • ekip5dksonra.jpg
    ekip5dksonra.jpg
    276,4 KB · Görüntüleme: 87
  • telefon.PNG
    telefon.PNG
    158,5 KB · Görüntüleme: 101
"Kablosuzda kopmalar olabilir, kablosuz bağlantı için teknik desteğimiz yok" deniyor.

Geçen süreyi anlatıyorum, kabloluda bu sorun oldu. Eve totalde 4 kez ekip geldi hepsi port ve modem değiştirdi, modeme gelen arkadaki kabloyu kesip tekrar taktı yok olmuyor, daha dün geldiler.
Beni superonline'dan arayan kişi "Siteniz eski, her 3 kişide birinde var bu sorun. Switch değişmesi gerekiyor eğer çözülmezse kablo değişimine kadar gider." dedi, ben aynısnı ekiplere söylüyorum ekipler bizi aşıyor ayrıca switch değişmesi olayı 2 yıl sürer falan diye dalga geçtiler.
@recep_baltas yardım et lütfen, ne gibi bir yol izliyebilirim. Cidden sıkıldım oyundan atılmaktan, film izliyememekten. Bu sorun mobil telefonumda da oluyor.
Aboneliğimi iptal ettirebilir miyim bu sorun yüzünden yada ne yaparsam switch değişimiyle ilgilenip değiştirirler?

Tahhüt yok ise iptal et, eğer var ise şikayet et tüketici hakem heyetlerine ya da BTK'ya. Ben Şuan TürkNet'e geçtim. İnternet hızım 25Mbps falan. Gayet iyi. Allah yardımcın olsun.

Hızda bir sıkıntı olmuyor, kablo çekemem modem çok uzakta. Ama çok salakca değil mi wifi üzerinde böyle kesintilerin olması? Herkesin yaşadığını düşünmüyorum.
Modem: ZXHN H267A
Biraz geç oldu fakat yine de sorunu çözebildiniz mi? Aynı modemi kullanıyoruz ve aynı sorunu yaşıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı