Superonline ping sorunu

Sabırlı

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar ben Superonline 24 Mbps VDSL Huawei HG658 V2 modem
kullanıcısıyım kablolu bağlantı kurmaktayım. Modeme 2-3 telefon bağlı fakat online oyunlarda ani ping yükselmeleri yaşıyorum. Telefon bağlantılarını kesmiş olduğum halde aynı sorunları yaşamaktayım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm server değişikliği yaptık düzelir dediler ama gene aynı problemleri yaşamaktayım.
Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu yazdıklarının neredeyse %98 lik kısmını bende yaşıyorum, müşteri hizmetlerinden de aynı cevapları aldım. 2 tane cihaz bağlandığında LoL'de aşırı Ping yükselmesi yaşıyorum. 1.5 aydır bu işin peşinden koşuyorum fakat sonunda değiştirmeye gideceğim. Umarım Turkcell'in kendi sorunudur.

Şu yazdıklarının neredeyse %98 lik kısmını bende yaşıyorum, müşteri hizmetlerinden de aynı cevapları aldım. 2 tane cihaz bağlandığında LoL'de aşırı Ping yükselmesi yaşıyorum. 1.5 aydır bu işin peşinden koşuyorum fakat sonunda değiştirmeye gideceğim. Umarım Turkcell'in kendi sorunudur.

Problemleriniz devam ediyor mu ?

Turknet sıkıntısız ve güzel bir internet erişimi sunuyor diyorlar. Sanırım oraya geçeceğim. Konulara bakarsanız bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı