Superonline Upload Hızı Arttı

VDSL ve ADSL için bu iş sıkıntı herkes bu uploadı 20 downloadı 50 oldu baz alalım öncelikle fazla kişi internet kullandığı için ping ortaya çıkar oyunlarda sorun yaratır herkes kullandığı için kesintiler yaşanır fakat fiberde böyle bir sorun olamdığı için yapabiliyorlar Kablonet'ten böyle bir hareket bekliyorum altyapıları 900 Mbps download 200 Mbps upload kaldırabilecek noktada.

VDSL ve ADSL için bu iş sıkıntı herkes bu uploadı 20 downloadı 50 oldu baz alalım öncelikle fazla kişi internet kullandığı için ping ortaya çıkar oyunlarda sorun yaratır herkes kullandığı için kesintiler yaşanır fakat fiberde böyle bir sorun olamdığı için yapabiliyorlar Kablonet'ten böyle bir hareket bekliyorum altyapıları 900 Mbps download 200 Mbps upload kaldırabilecek noktada.
Fakat VDSL en azından 10 mbps upload olabilir download açısından sıkıntım yok

Benim tarife 25 sınırsız ama 10 veriliyordu upload 2 falandı ama bugün dosya indirirken her zamankinden 4 kat daha hızlı oldugunu gördüm hemen Speedtest yaptım 50 download 20 upload aldıgımı görünce şaşırdım açıkcası

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,8 KB · Görüntüleme: 85
Bende 100Mbit internet abonesiyim ve bir süredir upload hızım speed test sitesinde 100'den başlayıp yavaşça 20'ye düşerek orada sabitleniyor. Ben mutluyum. :D

Ya benim internetimle kimse kapışamaz dostum buraya o kadar yazmışsın benimki 1000 benimki 100 benimki 20 v.s bakın benim dowloand 3 upload 0.10 benle kapışamassınız adam olun !!!!

Not : Şaka :)

Upload hızı kalıcı olacak diye açıklamalar olmuş.
Ancak buna pek olanak vermiyorum.
Upload yükseltmesi yapacaklarsa eğer kalıcı olarak pakete göre ayarlayacaklardır bunu.

En düşük ödeyenle en yüksek ödeyeni asla aynı seviyede tutmazlar. Bu her zaman böyle oldu.

24 Mbps hıza 5 Mbps upload, 35 Mbps hıza 10 Mbps upload, 50 Mbps hıza 15 Mbps upload, 100 Mbps hıza 20 Mbps upload olsa dahi Superonline aboneleri için çok güzel fırsat.

Bunu bilen Turkcell abone kazanmak için yapacaktır diye düşünüyorum. Bu mantıkla düşünen çok fazla Superonline abonesi var.

Yalnız başka firmanın altyapısı ile fiber desteği olup Superonline abonesi olsa dahi bu yenilemeden yararlanamayacak dediklerine göre.

Fiyatların güncelleneceğini dahi düşünüyorum böyle olursa. Ülkemizde ucuz hizmet diye bir olay kalmadığından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı