Superonline ve Çift Taraflı Sözleşme Feshi

drumbanger

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Mayıs 2014'den beri Superonline ile internete bağlanıyorum. Bu süreç içerisinde kopma sorunu yaşamadan, hep 8 Mbps hızla bağlanırken son 1 aydır sorunlar yaşamaya başladım. İnternet hızı düştü, durmadan kopmalar oldu.

Son 5 gündür ise çağrı merkezi ile cebelleşiyorum. SNR değerim 6 Mbps hızda 7.1'e düştü. Ankastreden modemime gelen kabloda bir sorun yokken, değiştirdim de. Oksitlenme olmuştur diye. Çağrı merkezine 3 kere kayıt açtım, yarım saat önce 4.yü açtım. Ve ısrarla onarım ekibinin geldiğinde benimle görüşmesini, görüşmezlerse arızayı kapattırmayacağımı söyledim.

Onarım ekibinin benim evimdeki bağlantının durumunu da kontrol etmesi gerekmiyor mu? TTNet onarım ekibi gelince evdeki modeme kadar bakıyordu. Bunların eve uğramak gibi bir şeyi hiç yok.

Bu bilgilerin ışığında; tüketici mahkemesine gidip taahhütlü olan sözleşmemi çift taraflı feshedebilir miyim? Daha önceden bu konuda deneyimi olanlar ya da bilgili olanlar lütfen tüm bilgilerini paylaşsın. @Ali Güngör , @Recep Baltaş sizin daha önceki yıllarda AKK'yi kaldırmaya dair dilekçeler konusunda öncü olduğunuzu hatırlıyorum. Bu konuda da bilginiz varsa almak isterim.

Superonline belasından saçma sapan tutarlar ödemek zorunda kalmadan kurtulabilmem dileğiyle.

Bende 2 seneye yakın Superonline kullanıyorum dediğiniz sorunları yaşamadım daha önce TTNET ve Uydunet'den çok çekmişliğim var, şahsen bulunduğunuz yerin alt yapısıyla alakalı bir arıza olduğunu düşünüyorum. Müşteri hizmetlerinden bayağı sıkıntı yaşamışsınız belli ki, çift taraflı feshedebileceğinizi sanmıyorum çünkü sözleşmede ki maddeleri kendi çıkarlarına göre düzenliyorlar. Müşteri hizmetlerini arayıp eve servis yollamalarını isteyin tekrardan ve modem bozuk internet yok gibisinden birşeyler uydurun mecbur göndermek zorunda kalıyorlar. Umarım sorununuz kısa zamanda çözülür.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı