Superonline vs Vodafone

Schweppes

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2016
Mesajlar
596
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Vodafone bu aralar fiberde 99 Mbps interneti kampanyalı olarak 24 ay taahütlü 99TL. Yaklaşık 6 senedir Superonline Fiber kullanıcısıyım ve hep memnun kaldım fakat aralıkda Superonline taahütüm bitiyor ve 50 Mbps paketleri bile 130TL olmuş. Vodafone 500TL ye kadar cayma bedelini de ödediği için kampanya bitmeden geçmeyi düşünüyorum. Vodafone kullanan arkadaşlar özellikle de İzmir civarında oturan arkadaşlar sizce geçilmeli mi? Vodafone fiber nasıldır?
 
Vodafone Fiber kullanıyorum alt yapı olarak Superonline fiber altyapısını kullanıyorlar bulunduğum yerde. Memnunum hiç sıkıntı yaşamadım. Ama bölgeden bölgeye değişir tabi.

Paketim 50Mbs Fiber.
Ekran Resmi 2019-07-20 17.58.14.png
 
Fiyatı Superonline'a göre çok ucuz şuan 99Mbps 99TL 24 ay taahhütlü. Önceden taahhüte kötü bakardım ama artık güvence gibi geliyor bana malum ekonomi yüzünden. Yaklaşık 6 senedir Superonline kullanıyorum her taahhütüm bittiğinde aynı paketi daha pahalıya almak zorunda kaldım. Fakat Dota 2 oynayan biriyim ve 6 senelik deneyimimde toplasan 1 hafta sıkıntılı gün yaşatmıştır bana Superonline bu yüzden korkunç bir güven duyuyorum ama muadil paketi şuan 200 TL. Ne yapmalıyım bilemiyorum.
 
Bunları biliyorum fakat Vodafone'nun elinde çok eski hatta Borusan döneminden kalma cihazlar var ve bulunduğunuz bölgede bu cihazlar çok ise maalesef TT'yi bile mumla ararsınız.
Ayrıca kendi FTTH, FTTB çekitği noktalarda mevcut.

Borusan olayının hikayesi çok uzun ama biraz araştırıp bulabilirsiniz.
 
Şimdilik aralığa kadar zaten devam ediyor taahütüm hiç ugraşmadan 120 TL taşıma parası verip Superonline devam ettirdim. Bitene yakın yeni bir şey sunmazlarsa sitede illa vodafone kullanan biri vardır sorup soruşturup sıkıntı yoksa geçiş yapmayı düşünüyorum.
 
Ben 100Mbps hıza Superonline 200 TL ödüyorum. Vodofone 99 TL olan paketiyle 165 TL olan paketiyle farkı nedir? biri 99Mbps diyor diğer ise 100Mbps farklarını anlayamadım.
 
Kısa süreli kampanya 99Mbps lik olan 1-2 ay sürücek sonra kalkıcak.
Vodafone Fiber kullanıyorum alt yapı olarak Superonline fiber altyapısını kullanıyorlar bulunduğum yerde. Memnunum hiç sıkıntı yaşamadım. Ama bölgeden bölgeye değişir tabi.

Paketim 50Mbs Fiber.
Eki Görüntüle 418246
acaba bi frankfurt ve luksemburg serverlerinden test yapıp atabilirmisiniz
 

Geri
Yukarı