"Superonline_WİFİ_3855_Plus" bağlantı nedir?

brkdms

Hectopat
Merhaba. Bugün kablosuzdan kablolu bağlantıya geçtim. Gördüğünüz üzere 2 adet bağlantıya sahibim. 3855, 2.4GHz olan ve 5G olan fakat Ethernet kablosunu modeme taktığımda Plus adında bir şeye bağlanıyor. Cahilliğime verin normal mi acaba? İçimde ukte kaldı açıkçası. Modemde bulunan boş herhangi bir porta taktım Ethernet'i. Sanırım sıra önemi yok.

1657751967045.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün kablosuzdan kablolu bağlantıya geçtim. Gördüğünüz üzere 2 adet bağlantıya sahibim. 3855, 2.4GHz olan ve 5G olan fakat Ethernet kablosunu modeme taktığımda Plus adında bir şeye bağlanıyor. Cahilliğime verin normal mi acaba? İçimde ukte kaldı açıkçası. Modemde bulunan boş herhangi bir porta taktım Ethernet'i. Sanırım sıra önemi yok.

Eki Görüntüle 1450421

Yanlışım yoksa sadece ismi öyle normel bir şekilde kullanabilirsiniz

Eki Görüntüle 1450421

Evinizde şu şeyden var sanırsam.

1657755733934.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı