Superonline'a geçerken tüm cayma bedelini ödemeleri

ElmalıGofret

Hectopat
Yer
Kocaeli/İstanbul
Bugün iş yerimize bir Turkcell çalışanı geldi ve mevcut 35MB TT fiber internetimizi Turkcell Superonline'a geçirirsek ilk 3 ay ücretsiz ardından 1 sene boyunca 66TL 2.sene ise 99TL ödeyeceğimizi söyledi sınırsız 100 MB download 90 MB upload. Evdeki hatta babamın üzerine TT ve istersek onun içinde aynısını yapacağını söyledi fakat binada fiber olmadığını söyledim cevap olarak santralden sadece bizim daireye fiber kablo çekeceğini söyledi 2 hat içinde cayma bedelinin tamamını kendilerinin karşılyacağınıda ısrarla belirtti. (kampanya o bölgeye özelmiş)

Sizce böyle bir şey mümkün mü? Daha önce böyle bir şey yapan var mı?

Bugün iş yerimize bir Turkcell çalışanı geldi ve mevcut 35MB TT fiber internetimizi Turkcell Superonline'a geçirirsek ilk 3 ay ücretsiz ardından 1 sene boyunca 66TL 2.sene ise 99TL ödeyeceğimizi söyledi sınırsız 100 MB download 90 MB upload. Evdeki hatta babamın üzerine TT ve istersek onun içinde aynısını yapacağını söyledi fakat binada fiber olmadığını söyledim cevap olarak santralden sadece bizim daireye fiber kablo çekeceğini söyledi 2 hat içinde cayma bedelinin tamamını kendilerinin karşılyacağınıda ısrarla belirtti. (kampanya o bölgeye özelmiş)

Sizce böyle bir şey mümkün mü? Daha önce böyle bir şey yapan var mı?
Aynı durum 2 sene önce başıma geldi pakete üye olduk fakat habersiz bir şekilde paket fiyatlarını inanılmaz arttırdılar daha sonra taahütün bitmesini bekledik ve ayrıldık. Bit yeniği olduğu belliydi.

binada fiber olmadığını söyledim cevap olarak santralden sadece bizim daireye fiber kablo çekeceğini söyledi (kampanya o bölgeye özelmiş)
Her şey güzel, hoş fakat ben bu cümlenin altında bir şeyler ararım. Superonline ile görüşün. Abone yapmak için 40 takla atan birisi olabilir. Mağduriyet yaşamamak için arayın, izah edin. Hatta bugün görüştüğünüz kişinin bilgilerini teyit edin.
TTNET 160 TL fatura ödüyorum, TTNET'ten arıyoruz diyerek, 80 liraya aynı hızı vereceğini söyleyen var. Tek yapmam gereken taahhütnameyi yenilemek. Düşmeyelim lütfen :(

TTNET 160 TL fatura ödüyorum, TTNET'ten arıyoruz diyerek, 80 liraya aynı hızı vereceğini söyleyen var. Tek yapmam gereken taahhütnameyi yenilemek. Düşmeyelim lütfen :(

Teyit için turkcell i aradım fakat böyle bir kampayanın olmadığını belirttiler kişiyi arayıp doğrulama alacağım ve sözleşme detaylarını öğrenicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı