Superonline'a geçerken tüm cayma bedelini ödemeleri

100 Mbps indirme hızını geçtim 90 Mbps yükleme hızından bahsediyorsunuz. Bence yanlış şeyler var.

90 MB upload dediğinde gözlerim açıldı bir :)

Bunlar böyle, "internet bağlatıcam ama andromeda galaksisindeyim nasıl yaparız?" desen "sorun yok hat çekeriz 1 günde siz yeter ki bağlatın" derler. İşleri güçleri yalan. İmzayı aldıkları an o adama ulaşamazsın bile.

Hahaha kişiyi ve firmayı teyit etmeye çalışıyorum böyle bir tarife inanılmaz geliyor çünkü kulağa.

@ElmalıGofret Turkiye'de kampanya gormek maalesef cok dusuk bir ihtimal.

Birlikte çalıştığım insanlarda aksine çok memnun 3 kuruş fazla olsun Superonline olsun diyorlar bölgesel değişiklik gösteriyor sanırım.
Esenyurt'ta 2 adet binada oturdum ikisinde de sıkıntılıydı ve ayrıca Esenyurt civarında genelde sıkıntılı galiba çünkü kullanan arkadaşlarımda da sıkıntı vardı.

Bugün iş yerimize bir Turkcell çalışanı geldi ve mevcut 35MB TT fiber internetimizi Turkcell Superonline'a geçirirsek ilk 3 ay ücretsiz ardından 1 sene boyunca 66TL 2.sene ise 99TL ödeyeceğimizi söyledi sınırsız 100 MB download 90 MB upload. Evdeki hatta babamın üzerine TT ve istersek onun içinde aynısını yapacağını söyledi fakat binada fiber olmadığını söyledim cevap olarak santralden sadece bizim daireye fiber kablo çekeceğini söyledi 2 hat içinde cayma bedelinin tamamını kendilerinin karşılyacağınıda ısrarla belirtti. (kampanya o bölgeye özelmiş)

Sizce böyle bir şey mümkün mü? Daha önce böyle bir şey yapan var mı?
Evet mümkün. Yapıyorlar ve gördüm. Vodafone müşteri hizmetleri yaptırmıştı. Sırf müşteri kaybetmemek için.

Bazen bazı şeyler anlaşılmıyor. Bence hiçbir şeye imza atmadan çağırın kim geliyor, kime çalışıyor, nasıl hizmetleri var diye bakın. Hatta mümkünse bayiye gidin.

İnanmadığımı belirttim ve 1 aylık ücretsiz deneme sunacaklarını herhangi bir imza almadan ve sırf 1 ay denemem için bile daireme santralden fiber kablo çekeceklerini söyledi.

Sonuç: Aradım ve istemediğim belirttim kendilerine aynı binada birisine yapacaklarını söylediler durumu takip edeceğim herhangi bir gelişme olursa buraya yazacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı