Superonline'dan ayrılmak

Superonline kanser ediyor beni, Internetim 10MBPS Fıber. 200'e yükseltmek istiyorum arıyorum TV+ ile kullanamazsın, 100MBPS tanımlayalım diyor? Ne alaka anlayamadım. 100'ü TV ile kullanıyorsam 200'ü de kullanabilmem gerekir. Size batan ney ki? Ben daha fazla para verip 200 kullanmak istemiştim. Her neyse 100 olur dedim, bu sefer sistem hata alıyor dedi. 1 haftadır 10MBPS kullanıyorum. Bu aralar delirtti beni. Ayrılıp Millenicom'dan hizmet alabilirsin.
TurkNet testi yapmıştım sorun yoktu, kablonet testi varmı ona da bir bakayım. Bu arada eskiden digitürk kullanıyordum tüm dizilerin son 3 bölümüne her zaman bakabiliyordum buna benzer bir özellik sunan varsa tadından yenmez :)
KABLONET mahalle kısmında bizim mahalle adı geçmiyor sanırım yok :)
Evet Altyapısı yoksa gözükmez.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-03-27 İnternet Altyapı Sorgulama Fiber İnternet Nerede Millenicom.png
    Screenshot_2021-03-27 İnternet Altyapı Sorgulama Fiber İnternet Nerede Millenicom.png
    39,1 KB · Görüntüleme: 32
TurkNet testi yapmıştım sorun yoktu, Kablonet testi var mı ona da bir bakayım. Bu arada eskiden Digitürk kullanıyordum tüm dizilerin son 3 bölümüne her zaman bakabiliyordum buna benzer bir özellik sunan varsa tadından yenmez :)
Kablonet mahalle kısmında bizim mahalle adı geçmiyor sanırım yok :)

Zaten Kablonet'te uygun fiyat için taahhüt istiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı