Superonline'dan sonra Türk Telekom Upload hızını 8 Mbps'ye çekti!

Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla FTTC, FTTB ve FTTH 100 Mbps paketi kullananların upload hızı 8 Mbps'e çıkarılmış. VAE kapsamında hizmet veren firmaları kapsaması çok iyi oldu.

Öte yandan en yüksek müşteri kitlesine sahip olan 24 ve 50 Mbps arasını düşünmemişler. Şikayetlerin ardı arkası kesilmeyeceği için bu upload işinde yol almaya devam edilecek.

Güzel ama, bu tür bir şeyin geçici olması çok kötü
Ah Telekom ah.
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla FTTC, FTTB ve FTTH 100 Mbps paketi kullananların upload hızı 8 Mbps'e çıkarılmış. VAE kapsamında hizmet veren firmaları kapsaması çok iyi oldu.

Öte yandan en yüksek müşteri kitlesine sahip olan 24 ve 50 Mbps arasını düşünmemişler. Şikayetlerin ardı arkası kesilmeyeceği için bu upload işinde yol almaya devam edilecek.
Adamların amacı herkesi en üst pakete geçirip, daha fazla para kazanmak. Ticaret.

Merhaba, ben süperonline kullanıcısıyim paketim fiber 24/5 idi. Şu anda 60/20. Telekomda sadece upload mi artmış, yoksa bizdeki gibi download da arttı mı? Dün akşam yaptığım testi de buraya ekliyeyim.
Screenshot_20200408_204148_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

@Kagan2 Turkcell SOL, upload hızlarını kalıcı olarak 20 Mbps yaptı. Dowland kısmı için bilgi yok.

Keyfini çıkarın, mavi ekransız günlerde kullanın.

Zaten TT'nin upload hızını artırmasının nedeni bu ama hala tam becermiş durumda değil.
Superonline fiber kullanan nerdeyse her arkadaşımda 50 mbps download goruluyo. Ama bazı kişilerde hala aynı ,neye göre böyle bir şey yapıyorlar anlamadım :)
Düşürürler yakında merak etmeyin. Şimdiden keyfini çıkarın.
Valla 2 hafta oldu nerdeyse değişen herhangi bir şey yok umarım da değişmez

@Kagan2 Sadece Turkcell'in kendi altyapı olduğu noktalarda hızlar artmış durumda. VDSL'de altyapı sahibi TT olduğu için, TT ne verirse o.

Düşürürler yakında merak etmeyin. Şimdiden keyfini çıkarın.
Upload kalıcı ama dowland salgından sonra düşer diye düşünüyorum. Umarım dowland kalıcı olur.

@Kagan2 Sadece Turkcell'in kendi altyapı olduğu noktalarda hızlar artmış durumda. VDSL'de altyapı sahibi TT olduğu için, TT ne verirse o.

Upload kalıcı ama dowland salgından sonra düşer diye düşünüyorum. Umarım dowland kalıcı olur.
TT için mi upload kalıcı? Eğer SuperOnline'yi kast ediyorsanız ben TT için söyledim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı