Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla FTTC, FTTB ve FTTH 100 Mbps paketi kullananların upload hızı 8 Mbps'e çıkarılmış. VAE kapsamında hizmet veren firmaları kapsaması çok iyi oldu.
Öte yandan en yüksek müşteri kitlesine sahip olan 24 ve 50 Mbps arasını düşünmemişler. Şikayetlerin ardı arkası kesilmeyeceği için bu upload işinde yol almaya devam edilecek.
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla FTTC, FTTB ve FTTH 100 Mbps paketi kullananların upload hızı 8 Mbps'e çıkarılmış. VAE kapsamında hizmet veren firmaları kapsaması çok iyi oldu.
Öte yandan en yüksek müşteri kitlesine sahip olan 24 ve 50 Mbps arasını düşünmemişler. Şikayetlerin ardı arkası kesilmeyeceği için bu upload işinde yol almaya devam edilecek.
Merhaba, ben süperonline kullanıcısıyim paketim fiber 24/5 idi. Şu anda 60/20. Telekomda sadece upload mi artmış, yoksa bizdeki gibi download da arttı mı? Dün akşam yaptığım testi de buraya ekliyeyim.
Superonline fiber kullanan nerdeyse her arkadaşımda 50 mbps download goruluyo. Ama bazı kişilerde hala aynı ,neye göre böyle bir şey yapıyorlar anlamadım