Superonline'dan sonra Türk Telekom Upload hızını 8 Mbps'ye çekti!

Güncellense ne olacak, artsa ne olacak. Telekom bana mesaj atmış, yükleme hızlarında geçici olarak artış gözlemleyebilirisiniz. Arttırma o zaman, niye arttırıyorsun? Geri düşürecekler.

Geçici dediği,test aşamasında olduğu içindir. Süreçte sıkıntı olmazsa kalıcı olarak yapılacaktır. Bazı bölgelerde İnternet kesintileri,aşırı yavaşlık gibi durumlar söz konusu. Dengeyi sağlayabilirlerse neden kalıcı olmasın
 
Superonline kalıcı olarak yaptıysa, Türk Telekom'da kalıcı yapar lamı cimi yok.
Süperonline kalıcı yapmadı ki, müşterilerine içinde bulunduğumuz süreçte internet hızlarınızda yükselme gözlemleyebileceğinizi ve durumun geçici olduğunu belirtmek isteriz, sağlıklı günler dileriz diye mail atmaya başlamış. Yani durum bu.
Evet upload hızlarınınakıbeti bekli oldu, bütün firmalar mayıs sonuna kadar bu şekilde devam edip, daha sonrasında düşürecekler. Direk Turkcell süperonline müşteri hizmetlerinde twitterda direk mesaj olarak geldi. O zamana kadar keyfini çıkarın.
 
Son düzenleme:
Adsız.png

Benimde bu gece artırıldı. Sonuçlar böyle. Turknet abonesiyim.
 
Bakın müşterilere karşı usluba bakın...Virüs insanları bezdirdi, tek istekleri düzgün çalışan net, o da ders ve iş için.. 😡


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Dosya Ekleri

  • f31fcf30-423c-48ad-b46c-45b45a6311f3.jpg
    f31fcf30-423c-48ad-b46c-45b45a6311f3.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 85
Bizde internet kullandığımızı sanıp şükrediyoruz. Hiç olmadığı zamanlarda oldu. Ailem gelirini bu kadar ayırabiliyor. Buna da şükür. 40GB kota var geçince hız güya 100kb/s olması gerekirken 30-80 arası oluyor hatta bazen şarkı bile indiremediğim oluyor. İndirme yapmak için gece 2 beklediğim için elektrik faturasına yansıdı ve gözlerimin altı sipsiyah :D.
Ek Açıklama 2020-04-17 014941.png
 
Hangi paket kardeşim? Biz sana internet paketi almak isteriz forumca bakarsın... Bu günlerde geçecek inşallah. Sesimizi BTK'ya duyurmamız lazım Twitter'dan.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı