Superonline'dan TurkNet'e geçilmeli mi?

Enesriderr

Hectopat
Yer
Metropol
Merhaba, şu an Turkcell Superonline kullanıyorum. 25 Mbps download ve 5 Mbps upload var.
TurkNet'te yaptığım altyapı sorgulamada 50Mbps download ve 8 upload çıktı aynı fiyata. İnternetimin taahhüdü de bitiyor, 1 ay kaldı. Binamızda fiber altyapı bulunuyor.
Sizce TurkNet'e geçmeli miyim? Deneyimi olan yazarsa sevinirim.

Merhaba, şu an Turkcell Superonline kullanıyorum. 25 Mbps download ve 5 Mbps upload var.
TurkNet'te yaptığım altyapı sorgulamada 50Mbps download ve 8 upload çıktı aynı fiyata. İnternetimin taahhüdü de bitiyor, 1 ay kaldı. Binamızda fiber altyapı bulunuyor.
Sizce TurkNet'e geçmeli miyim? Deneyimi olan yazarsa sevinirim.
İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız hemen geçin. Ama İstanbul dışında Türknet 1 ay içinde kuruluyor.

İstanbul başakşehirde yaşıyorum.

Burada verilen 50Mbps hızı gerçekten alır mıyım peki.
Bir ay göz boyama alırsın herhalde sonra internet kopukluğu, hız düşüklüğü yaşarsın yaşamazsan şanslısın çünkü bu sorunları yaşayınca uzun süre düzeltemiyorlar. 5 gündür internetim kesik ondan önce 15 gün internetim 4 MBPS falandı almam gereken hız güya 100 MBPS.

Bir ay göz boyama alırsın herhalde sonra internet kopukluğu, hız düşüklüğü yaşarsın yaşamazsan şanslısın çünkü bu sorunları yaşayınca uzun süre düzeltemiyorlar. 5 gündür internetim kesik ondan önce 15 gün internetim 4 Mbps falandı almam gereken hız güya 100 Mbps.

Hmm Vodafone çok ucuz gözüküyor bir de sizce alınır mı 100Mbps'si ilk 6 ay 79 TL sonra 130TL sizce iyi midir? @Alperen4423 @lidevdiyebirisi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı