Supplement kullanmadan estetik bir fiziğe sahip olunabilir mi?

2nattydu

Hectopat
Arkadaşlar vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum 1 yıl gibi bir süredir. Normalde supplement kullanmam çok iyi olurdu ama ailem zehirmiş gibi bakıyor asla alamayacığımı belirtiyorlar. Şu an 16 yaşındayım ve hedefim 19-20 yaşlarında estetik bir fiziğe sahip olup içerik üretmek Online Pt. vs. düşündüğüm gibi olur mu? Amacım natural olarak en iyisi olmak. Estetik açısından bizim 20'li yaş neslinin. Eğer olmaz diyorsanız gizlice kullanmaya başlayacağım. Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka full natural yani protein tozu, supplement olmadanda kas yapmak mümkün.
Bu ikisi zaten sadece destek olmak amaçlı supplement yerine spora gitmeden bi kahve yada powerrade enerji içeceği iç yinede destek olur onlar.
Protein tozuda birşeye yaramıyor sadece protein veriyor ondan alıcağın proteini ton balığından yumurtadan tavuktan alabilirsin.

Kanka Full natural yani protein tozu, supplement olmadanda kas yapmak mümkün.
Bu ikisi zaten sadece destek olmak amaçlı supplement yerine spora gitmeden bir kahve ya da powerrade enerji içeceği iç yine de destek olur onlar.
Protein tozuda bir şeye yaramıyor sadece protein veriyor ondan alıcağın proteini ton balığından yumurtadan tavuktan alabilirsin.

Creatine in çok faydası var diyorlar o yüzden biraz kullanmak istiyorum abartıyorlar mı yoksa.

Creatine in çok faydası var diyorlar o yüzden biraz kullanmak istiyorum abartıyorlar mı yoksa.
Kanka 16 yaşındasın şuanda önermem hemde normal spor neyine yetmiyorki.
Creatinin evet faydası var yok değil yoksa zaten millet almaz fakat normal olarakta vücut yapabilirsin Creatin alıcaksın güzel marka olucak güzel marka olduğundan dolayıda parası fazla olucak onun yerine paran cebinde kalsın spora devam et.

Kanka 16 yaşındasın şu anda önermem hem de normal spor neyine yetmiyor ki.
Creatinin evet faydası var yok değil yoksa zaten millet almaz fakat normal olarak da vücut yapabilirsin creatin alacaksın güzel marka olacak güzel marka olduğundan dolayı da parası fazla olacak onun yerine paran cebinde kalsın spora devam et.

Belirttiğim gibi ileride büyük bir sporcu olmayı planlıyorum. Bu arada dün 1453 harun hikayemi beğenmiş ve testo taylan da izlemiş. Bayağı motive etti beni.

Dostum suplemenetler kafanı yoracağın en son nokta olsun, alabiliyorsan almaya çalış fakat alamıyorum diye de moralini bozma. Creatine kullanabilirsin yaşın konusunda pek sorun olmaz. Creatine de marka çok fark ettmiyor fakat mikronize olmasına dikkat et aksi taktirde böbrek ağrısı çekebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı