Supplement önerisi

Wuuuaaa

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller herkese. Kendi çapımda şu şekil bir supplement sepeti yaptım. Buradaki ürünler yerine şunu al veya bu marka yerine bu daha iyi dediğiniz ürünler var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-10-20-17-31-101_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-05-10-20-17-31-101_com.android.chrome.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 39
Kreatin en ucuz neredeyse oradan alın. Markası önemsiz. Beslenmenizde eksik yoksa EAA-BCAA tarzı amino asit takviyelerine gerek yok. ZMA iyidir.

Protein tozu alınabilir ancak o marka hakkında bilgim yok maalesef.

Amino asit yerine multivitamin almanızı öneririm. Bana kalırsa en önemli takviye o.

İyi sosyaller herkese. Kendi çapımda şu şekil bir supplement sepeti yaptım. Buradaki ürünler yerine şunu al veya bu marka yerine bu daha iyi dediğiniz ürünler var mı?
Scitec iyidir ama daha iyileri olarak bildiğim kadarı ile Weider, Optimum, Multipower var alabiliyorsan izole al şeker ve yağ oranları düşük olur. Creatin çok farketmiyor diye biliyorum, ben başladığım zaman Kingsize Creatin alacağım aromasız olarak.

Ben ve çevremdekiler kullanıyoruz, Macaristan hammaddesi gayet memnunuz. Kendi sitelerinde yazdığına göre Avrupa'nın en büyük ve en dinamik şekilde genişleyen spor besin takviyeleri markalarından biri olmuş.

Kreatin en ucuz neredeyse oradan alın, markası önemsiz. Beslenmenizde eksik yoksa EAA-BCAA tarzı amino asit takviyelerine gerek yok. ZMA iyidir.

Amino asit yerine multivitamin almanızı öneririm. Bana kalırsa en önemli takviye o.
Amino asit yerine multivitamin daha mantıklı olur gibi. Amino asit parasına da beslenmeyi düzeltirim. Protein tozu konusunda kimisi markayı övüyo kimi gömüyo kararsızım belki HİQ veya BigJoy olabilir onun yerine. Kreatin için multipoweri baya övüyolardı ondan dolayı seçtim onun dışında kreatinin pek fark göstermediğini çoğu kişi söylüyodu sadece creapure muhabbeti belki fark yaratır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı