Supplementler.com'dan Whey Protein 2000 Gram Alınır mı?

Alınmaz, 5-10 yıl sonra tek böbrek ile yaşamak istiyorsan istediğin supplement'i alabilirsin.
Umarım ciddi değildir 5.000 Liraya yakın supplemet harcamam var son 4 senede hala sapasağlam böbreklerim
Nesi sıkıcı dostum? Burada insanlar sana supplement öneriyor olabilir, ya yaşları ve spora ayırdıkları yıllar uzun olmasına rağmen bilgisizlerdir ya da gençlerdir. Hayat senin hayatın, kolların 5-6 santimetre daha geniş olacak diye 1 böbreğini göze alıyorsan saygı duyarım :D
O zaman hastanedeki hastalarda böbreksiz kalcak onlarada whey protein veriliyor.
Aynı zamanda D vit eksikliği olan , Eklem rahatsızlıklaı çekenler , C vitamini takviyesi alanlarda böbreklerini masada bırakıyorlar.

Tamam dostum umarım 7-8 yıl sonra sizleri bu forumda tekrar görebilirim iki böbrek ile, ben bilgisiz isem gerçekten çok özür dilerim, sizlere iyi akşamlar. Eğer bilginize güveniyorsanız bir dahiliye uzmanına da aynı soruyu sorabilirsiniz.

Şu mesaj üzerinden 4 yıla yakın zaman geçmiş, bu markayı araştırırken şimdi gördüm. 2014 yılından beri farklı markaların supplementlerini kullanırım ki bunların içinde böbreği en çok yoran kreatin monohidrat da var, ayrıca bir dönem anabolik steroid ilaçlar da kullandım. Bol su içiyorum böbreklerim tıkır tıkır çalışıyor, idrarım da hafif bulanık su renginde.

Çok hatalı bir yorum olmuş, bilgisizce kullanılan her şey hatta doğal besin maddeleri bile insana zarar verebilir, sorun supplementlerde değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı