Supra mı GTR mı?

4x4, arka aks dümenlenebiliyor ve süspansiyon geometrisi olarak Supra'dan başarılır. Haliyle tam bir pist makinası. Viraj canavarı. İşte size GTR...

Supra ise dayanıklı 2-JZ motoruyla yüksek güçler çıkması ve düz yol hızlanmasıyla öne çıkıyor. Arkadan çekişli olması ve en ufak hatada kafanıza geçme durumunu saymıyorum. Supra, yanlış hatırlamıyorsam GT olarak sınıflandırılıyordu.

2 farklı dünya söz konusu. Biri öbüründen üstün değil.
 
Bunca senedir Sosyal'deyim ilk defa bu kadar konu başlığı ve konu açılış mesajı hiç eşleşmeyen bir konu görüyorum. Hayali sistem toplamalardaki şucuyum bucuyum deyişler bile daha yerli yerindeydi.

GT-R veya Supra seçenlerin vizyonlu olup olmadıklarını bilemem ama senin vizyonsuz bir internet trolü olduğun apaçık belli. Konuyu onaylayan moderatör ise bu kadar saçma içerikli bir konunun paylaşılmasına müsaade ediyorsa da kimse kusura bakmasın, moderatörlüğün bile ahı gitmiş vahı kalmış... Tek kelimeyle yazık.

Tanım: İki ayrı klasmana ait Japon kült otomobilini karşılaştırılmaya kalkılması. İkisi de güzeldir, ikisini de severiz, ikisine de saygımız sonsuzdur. Birisinin çift, diğerinin tek turbolusu makbuldür. Ama ikisine de sahip olup tadamadıktan sonra neyleyim böyle güzellikleri...
 
Son düzenleme:
İkisine de sahip olup tadamadıktan sonra neyleyim böyle güzellikleri...
Bu güzellikleri tadanlar bir şey demiyor, almışlar birini keyfini çıkarıyorlar. Ancak teleskopla uzaktan görebilecek olanlar da bir şeyin fanı olmuş diğerine laf ediyor. Tam bir zenginin malı züğürdün çenesi durumu işte.

Hayır bir de işin şu saçma tarafı var; madem ki karşıt fikrindekilere alttan hakaret edeceksin, ne diye karşılaştırma konusu açıyor? "Benim için GTR tektir, kıyas kabul etmiyorum" diye konu aç, moderatör de onaylayıp kilitlesin konuyu. Olsun bitsin.
 
Son düzenleme:
Bu güzellikleri tadanlar bir şey demiyor, almışlar birini keyfini çıkarıyorlar. Ancak teleskopla uzaktan görebilecek olanlar da bir şeyin fanı olmuş diğerine laf ediyor. Tam bir zenginin malı züğürdün çenesi durumu işte.

Hayır bir de işin şu saçma tarafı var; mademki karşıt fikrindekilere alttan hakaret edeceksin, ne diye karşılaştırma konusu açıyor? "Benim için GTR tektir, kıyas kabul etmiyorum" diye konu aç, moderatör de onaylayıp kilitlesin konuyu. Olsun bitsin.

Benim kalkıp da Supra seçen vizyonsuzdur dememle Supra seçenler vizyonsuz olmuyorlar. Bunun ben de farkındayım zaten. Sadece kendi tercihimin GTR'dan yana olduğunu bu şekilde dile getirmek istedim. Kimseye vizyonsuz demek istemiyorum sadece basit bir anket yapmak istedim, bunu moderatörler de anlamış olacaklar ki başlığın yayınlanmasında bir sakınca görmemişler. Asıl internet trolü internet üzerinde gereksiz duyar kasan insanlardır bence :).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı