Surf yapamayanlar iyi oyuncu olamaz mı?

semamca_07

Megapat
Ben yeni başladım sayılır CS:GO'ya. 1-1.5 ayda 200 saat falan oynadım. YouTube'da baktığım kanallarda aim antrenmanı yapın, surf yapın çok yararlı falan diyorlar ama kaç kez denedim bir türlü yapamıyorum şu surf olayını. Az önce yine girdim sunucunun birine, dibe kadar iniyorsun, sonra zıplayip ucuyorlar, karşıdaki yere ulaşıp devam ediyorlar. Ben o kadar denedim, hep aşağı düşüyorum. Sinirlerim bozuldu. Nasıl yapıldığına da baktım videolarda ama yok, yapamıyorum. Bunu yapmasak olmaz mı? Zaten çok iyi oyuncu olacağımı sanmıyorum. Ortalama bile değilim şu an. Aime kafayı takmış durumdayım ama az önce yaptığım rekabetçi maçtan sonra şunu anladım ki aimden önce oyun bilgisine daha çok ihtiyacım varmış. Kimin nereden geleceğini az çok tahmin ediyorum ama 3 kişi birden gelince ne yapacağımı şaşırıp kimin vurduğunu bile bilmeden ölüyorum hemen. Bir de her maçta illaki 30-40 kill alan biri geliyor, bazen iki rakip. Oyundan soğutuyorlar insanı. Ben 10-15 kill ancak alıyorum, o da karşı rakipte vasat 1-2 oyuncu varsa. Kısacası şu surf olayını yapmak şart mıdır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yo parkur yap, eşdeğerdir. Valorant’taki aim haritasındaki gibi bir parkur varsa “düzenli olarak” aim antrenmanına başlamadan önce onu yap. Teşekkür edeceksin bana emin ol . Ama kesinlikle aim training yap, kafa takip ve flick çalış aynı zamanda double flick. Oynayışın 2‘ye katlanır.

Ben surf olayını hiç yapmadım.Sadece aimbotz haritasına girerim günde 30 dakika aim ısındırırım.500 adam vururum.ve şu an ki faceit levelim 8.MM rankım ise supreme

Dostum bir Supreme (Rütbesi) olarak söylüyorum, en iyi bileceğin iş kendini fazla karşıya göstermemek olur. Bu pusarak değil ama. Hareketli oynayarak, duvarların arkasından gir çık yaparak, apaçık noktada durmayarak. Düşük rütbeli hesapla oynuyorum bu aralar arkadaşlarım düşük olduğu için, her zaman burdan kaybediyorlar. Hareketliyken vurmamaya çalış ama çok hareketli olmaya çalış aynı zamanda. Tam elini yürüme tuşundan çeker çekmez ateşini et. Hassasiyet fazla ise farende, hassasiyetini azalt kendine alan yarat fare için. Bir de en önemli noktalardan ikincisi, monitöre yakın ol, arkana yaslanma. Tam hakimiyette ol.

atölyeden birkaç tane parkur haritası indirdim, ilk defa duydum parkuru teşekkürler.

Evet ben o hatayı çok yapıyorum, kendini gösterme olayını.Sebebi de sanırım çoğunlukla basit eğlence oynadığım için, orada rus çocuklar geliyor hurraa hepsi birden saldırıyor haliyle onlara ayak uyduruyorum biraz.taktik vs o yüzden gelişmedi.fare ayarlarını da düşürdüm dpi düşük olunca zorlanıyorum pro oyuncular hep koldan oynuyor ama ben onu beceremem o yüzden dpi 500 sens 1.9'a ayarladım tam dönüş yapamıyorum ama daha iyi.eskiden daha yüksekti aim alma konusu tam rezaletti.Şuan 1 aydır sıkı şekilde oynuyorum bariz fark var ilk zamanlara göre ama çok daha iyi olmak için tecrübe kazanmam gerekiyor durup ateş etme konusunda da haklısın az önce 24 canı kalmış rakibe son adam diye durmadan 3 4 metreden ak-47 şarjörünü boşalttım bir tane mermi değmedi :/ normalde asla yapmam bunu ama öylesine denedim ve şaşırdım tek mermi değmemesine o kadar yakın mesafeden.tavsiyeler için teşekkürler.
Surf iyidir fakat olmasa da olur.
öyleyse sorun yok zaten yapamıyorum yine de ısrarla deneyeceğim zaman zaman.

Surf bhop bu tarz modlar ısınmak için idealdir bileği ısıtmak için. Isınma haricinde bunny yapmanızada yardımcı olacaktır. Olmasa da olur diye bir şey yok kime göre neye göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…