semamca_07
Megapat
Ben yeni başladım sayılır CS:GO'ya. 1-1.5 ayda 200 saat falan oynadım. YouTube'da baktığım kanallarda aim antrenmanı yapın, surf yapın çok yararlı falan diyorlar ama kaç kez denedim bir türlü yapamıyorum şu surf olayını. Az önce yine girdim sunucunun birine, dibe kadar iniyorsun, sonra zıplayip ucuyorlar, karşıdaki yere ulaşıp devam ediyorlar. Ben o kadar denedim, hep aşağı düşüyorum. Sinirlerim bozuldu. Nasıl yapıldığına da baktım videolarda ama yok, yapamıyorum. Bunu yapmasak olmaz mı?
Zaten çok iyi oyuncu olacağımı sanmıyorum. Ortalama bile değilim şu an. Aime kafayı takmış durumdayım ama az önce yaptığım rekabetçi maçtan sonra şunu anladım ki aimden önce oyun bilgisine daha çok ihtiyacım varmış. Kimin nereden geleceğini az çok tahmin ediyorum ama 3 kişi birden gelince ne yapacağımı şaşırıp kimin vurduğunu bile bilmeden ölüyorum hemen. Bir de her maçta illaki 30-40 kill alan biri geliyor, bazen iki rakip. Oyundan soğutuyorlar insanı. Ben 10-15 kill ancak alıyorum, o da karşı rakipte vasat 1-2 oyuncu varsa. Kısacası şu surf olayını yapmak şart mıdır sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: