Suriye'deki TSK üssüne saldırı

Resmi bir açıklama yapılmasa da Suriye'de durumlar karışık şu an.

El-Bab'daki üssümüze YPG ve Suriye'li milisler tarafından saldırı düzenlendi. 2 şehidimiz, 8 yaralımızın olduğu söyleniyor. YPG'ye ait 8 köy ve Bazı PKK üsleri Türk topçuları tarafından yoğun ateş altına tutulmakta. Bayraktar TB2 bölgede uçuş gerçekleştiriyor. Gelişme olursa buraya eklerim.
 
Benim çarpıtmak gibi bir niyetim yok, yanlış hatırlamıyorsam, Suriyelilerin bir zararı yok mu deyince, genel anlamda anladım o cevabı.
Yanlış anlamda yazdıysam ve yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim sizden. Niyetim bu arada sizi kırmak değildi. Dediğim gibi bir kişinin yaptığı hatayı bütün bir ırka imal etmek faşistliktir. O kişi ise cezası ne ise çekmelidir.
 
Elbet bir gün bunların hesabını verecekler.
IMG_20210725_012744.jpg

IMG_20210725_012753.jpg
IMG_20210725_012755.jpg
 
Yoo kimse hesap vermeyecek. Onlar ekmek elden su gölden yaşayacak bizim Mehmet'imiz şehit olacak Suriye'de. Gerçek bu maalesef. Tersi olması için hükümetin değişmesi lazım.

Kısaca oy uğruna askerlerimizi feda ediyor. :(
Zararı var mı sana kardeşim? Seni ilgilendiren ne? Sadece bizim ülkemiz mülteci almıyor. Hangisi kafana silah dayıyor? Nedir bu ırkçı düşünceler?

Senin gibiler yüzünden ülkeyi batırıyor ve kirletiyorsunuz.
 
Hayatta en çok istediğim şey Asker olup Şehit olmak. Ancak bunun gibiler için kılımı kıpırdatmam.
1627166394479.png

Şimdi bana "niye" diyeceksiniz değil mi?
Suriyeliler bize ne kazandırdı? Gelenlerin %70'i genç ve eli silah tutan erkeklerden oluşuyor.
Kendi ülkesinden kaçana, hiç kimse yardımcı olamaz. Kendi vatanı uğruna savaşmayan, ülkemize sığınıp nargile içen birisini mi savunacağım? Emin olun Şehitlerimiz bunun gibiler için Şehit olmadı, kan dökmedi. Amaçları bunun gibiler olmasa bile bunlar hala elini kolunu sallayıp nargile içiyor. Bunları sağlayan ve neden olan bu hükumet!
 
Burada haberlerde yok diyen arkadaşlar üssümüz bombalandığında Etimesgut'dan kaç tabut gitti biliyor musunuz?

Birkaç video vardı o olayla ilgili bakamadım dayanamam diye, izleyenler çok kötü olduğunu söylemişti.
 

Geri
Yukarı