Suriye'ler Türkiye'de

CodeExpert

Centipat
Katılım
11 Mart 2020
Mesajlar
400
Yer
Silikon Vadisi
Video link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazıları var çok iyi insanlar haklarıyla kazanıyorlar bazıları ise Türkiye'yi kötülüyüp kendi ülkeleri gibi davranıyorlar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Başlık yanlış olmuş kusura bakmayın. Asıl başlık " Suriyeliler Türkiye'de " olacak.
 
Arap'ın iyisi olmaz. Tarihe dön ve bir bak bakayım: Çanakkale'de sırtımızdan vuranlar kimdi, Medine'de Çöl Kaplanı lakaplı Fahrettin Paşa'yı arkasından vurup ingiliz kucağına oturanlar kimdi? İngilizlerden kimler "özgürlük" sözü alıpta Osmanlı'ya ihanet ederek yine arkasından vuran kimdi? Mustafa Kemal Paşa gibi büyük adam ve ordusu Çanakkale'de canla başla savaşırken ülke içinde olup düşmanlara peşkeş çeken ırk kimdi? Dön ve bir bak tarihe. Tarih, tekerrürden ibarettir. Diye bir söz var. Araplar geçmişte ne ise gelecekte de odur ve Türkiye'nin başına büyük bir beladır. Şunu da unutmayınız ki: Tanrı bile son Peygamber Hz Muhammed'i Arap coğrafyasına göndermiştir ki ne kadar inkarcı bir ırk olduklarını görsün ve araplara nizam versin diye. (İsterseniz beni ırkçılıtkan banlayın lakin bu dediklerimi unutmayın ve evet kabul ediyorum ırkçıyım.)
 
Konuya önyargıyla bakmamak lazım Almanya'da yaşayan Türkler de var Almanlar istemeyince kötü gözle bakıyoruz gelenlerden her ülkede olduğu gibi her düşüncede her dinde insanlar var kendi ülkesini düşünen insanlar öldüğü için üzülen de var bunların hiç biri umrumda olmayan da Arapın iyisi olmaz diye bir düşünce olamaz tüm Arapları görmeden böyle bir genelleme yapamayız ırkçılığa girer bu bize zararı olmayanları bırakıp zararını gördüğümüzü uyaralım Suriye Suudi Arabistan gibi ülkeler baskıcı toplumlardır bundan iyi etkilenip düzelen de var iyice sapıtan da insan kötülükleri, arsızlıkları bilmediği için yapar lütfen ırkçılık yapmayalım nasıl Türk-Kürt ayrımına karşı geliyorsak Arap düşmanlığına da karşı duralım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı