Suriyeli sığınmacıdan Türk gençlerine akıl almaz sözler

Anayasanın 101. Maddesine göre olamaması gerekiyor. 6'lı masa erken seçime razı gelirse ve kaybederse, onların da gerçek yüzünü ve kime çalıştıklarını görürüz.

Büyük ihtimal istedikleri oy sayısına ulaşırlar. Para teklif ederler bir şeyler olur. Partin oy vermese de X kişisi gidip verebilir falan. (tam detayları bilmiyorum ama bir yolunu bulurlar herhalde)

Eğer video bu kadarsa, niye herkes gergin anlamadım? 15 yaşında kız, çok kâle alınacak bir durum yok. Gerçi ülke çok gergin, herkes patlayacak yer arıyor.

Yaş ile alakası yok hocam. Bunların zihniyeti böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

images - 2022-11-27T214725.268.jpeg

Laflarına değil ben 15 kişi yaşamalarına takılıyorum hocam. Futbol takımları bile 11 kişi oluyor.

:D güzel örnek. Açıkçası sığınmacılardan hazetmiyorum ama buradan ABD'ye iltica eden türkler tanıyorum 8-9 kişi aynı evde yaşıyorlar. İlticanın olayı bu biraz ama bizdekilere bazıları çok fazla yüz verdiği için astar konusunda tatsızlık yaşanıyor.

Yaş ile alakası yok hocam. Bunların zihniyeti böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet bunları gördüm. Bunları geri alanların aklına hayret ediyorum.

Bunun gibi vatansız sığıntılar, hem bizim vergilerimiz ile sağlıktan ve Devlet hazinesinden yararlanıp, hem de Türk milletinin evlatlarına emirler yardırıyor.

Er yada geç bu topraklardan defolup gideceksiniz! Bu nankör sığıntı, ivedik ile sınır dışı edilmeli.

15 kişilermiş aklıma bir şarkı geldi .d :)

Aslında olay biraz abartılıyor ölsün diyen var konuda hamam böceği diyen var birisinemi tec**üz etti saldırdı yani.

Almanya'daki türkler yüzünden sana da kötü gözle bakan almanlar gibi. Suriyeliler de aynı durumu yaşıyor. Köken, ülke falan fark etmiyor bence. Ruslar geldi şimdi, onlarla da bir sürü sorun yaşanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı