Suriyelilere Türk Vatandaşlığı Verilmesi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi İstanbulda oturan bir abi vardı konuşuyorduk. Bu konu açıldı. Bir şeyler anlattı şöyle ki anlattığı bir olaya göre adam evi kiraya vermiş ve 4 tane Suriyeli evi almaya karar vermişler. Adam Suriyeliler diye az rakam söylemiş. Sonra adam 5 ay falan kirayı alamamış ve adam kapılarına gitmiş. Suriyeliler bu adamı içeri çekip banyoya kilitlemişler. Hortum yardımı ile adamın içine su doldurup iç organlarını patlatmışlar. İşte bu kadar şerefsiz soysuz köpeklerin vatandaşlığa hakkı yoktur.

Suriyelilere asla T.C vatandaşlığı verilmemeli. Akıllıları AB aldı zaten. Bu nedenle, çoğunun ülkeden kovulması lazım desem tepki yağmuruna tutulurum ve ban yerim büyük ihtimalle. T.C vatandaşlığı verilirse insanlar sokağa dökülür ve kaos ortamı yaratılır. Bunlar hep İsrail'in olayı bence. Buna bir son verilmeli. Türkün Türk'ten başka dostu yoktur, o kadar!

Tapatalk ile iPhone 4 JailBreak'li Cihazımdan Gönderildi!

Suriyelilere asla T.C vatandaşlığı verilmemeli. Akıllıları AB aldı zaten. Bu nedenle, çoğunun ülkeden kovulması lazım desem tepki yağmuruna tutulurum ve ban yerim büyük ihtimalle. T.C vatandaşlığı verilirse insanlar sokağa dökülür ve kaos ortamı yaratılır. Bunlar hep İsrail'in olayı bence. Buna bir son verilmeli. Türkün Türk'ten başka dostu yoktur, o kadar!

Tapatalk ile iPhone 4 JailBreak'li Cihazımdan Gönderildi!

Neden ban yiyesin ? Ülkenin daha güvenilir bir yer olmasını savununca neden ban atsınlar, 1 tane Suriyeli almayan ülkeleri görüyoruz ne kadarda akıllılar, öyle başbakan halkın güvenliğine önem veriyor işte.

Demokratik bir ülkede yaşıyoruz(!), bana kalırsa bu durum için kesinlikle referanduma gidilmeli ve oradan çıkan karar uygulanmalıdır. Siyasi görüşlerin yanı sıra vatandaşlık verilmesi durumu kendi ülkenizde onları vatandaş sizi mülteci yapar ki buda insanları eğitim süreci bittikten önce veya biter bitmez farklı ülkelere yerleşmeye teşvik ediyor.

:(
ata-neyiniz-var.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı