Suriyelilerin karıştığı olaylar tam liste!

Bu suriyelilerin bir çoğu fakir değil adamların ülkesinde şavas var ama. Vialand temapark geziyorlar, eğleniyorlar, keyiflerine bakıyorlar. Adamlar kendi insanlarına acımıyor insanın aklından biz mi acıyalım diye geçiyor. Ama durumu kötü olan insanlarıda bırakmak kötü olur. Adam belki iyi bir insan ama parası yok. Ne yapacak o insan ölsün mü?

Her 3 mahallenin birinde Suriyeli bakkallar, marketler, lokantalar var. Emin olun halkımızın acıdığı o Suriyeliler bizim burada asgari ücret ile çalışan adamdan daha zengindirler.

Sağda solda işledikleri suçları saymıyorum bile. Ülkeyi geri götürmekten başka bir şeye yaramıyorlar.

Söylenenler gömmek değil. Gerçekler.
Ama birde işin şu tarafı var. Evet gerçekler öyle ama aralarında iyi insanlarda vardır. Ülkenin geride kalmasını sağladıkları veya bazılarının Türk halkını rahatsız ettiği doğru olabilir ama tüm suriyelilere "iğrenç, işe yaramaz, pis, yobaz hamam böcekleri" şeklinde bakmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Bende suriyelilere bayılmıyorum ama biraz sakin olun yani.

İnegöl'de yaşıyorum.
Burada yıllardır romanlar yaşıyor. Geçimleri hırsızlık ve uyuşturucu satıcılığı buna rağmen bir kişi çıkıp romanları eleştirmedi mesela. Ayrıca biliyorum çoğu şehirde böyleler.

O bahsettiğiniz romanlar anadolu var olmuş olalı türkiyedeler, ne ülkesini bırakıp kaçmışlar ne milletin emniyetine halel getirmiş ne milletin namusuna dil atmış nede ülkelerine ihanet etmişler. Türk'üde Kürt'üde Laz'ıda Roman'ıda torbacısı balicisi hapcısı var ama hiçbiri sapıtmış değil. Allaha şükür hepsi Anadolu aslanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…