Emin misiniz hocam?Ben verdim pek bir şey olacağını düşünmüyorum bende zaten mobil koruma var.
Emin misiniz hocam?Ben verdim pek bir şey olacağını düşünmüyorum bende zaten mobil koruma var.
Mobile koruma var zaten.Mobil koruma bağlayabilirsiniz isteseler de ele geçiremezler.
Hocam ben de sordum neden bağlatmak istiyor diye ama yukarıda yazıyor zaten ne bilgilerini alabilecekleri. Sadece profilinizi görebiliyorlar. Hesap bilgilerine falan erişemiyorlar.Bu siteye Steam hesabını bağlamak istiyor ne kadar güvenli bu bağlama olayları?
Telefondan değil de pcden giriş yapıp bağlarsanız bir şey olacağını düşünmüyorumMobile koruma var zaten.
Tamam giriyorum. Teşekkürler hocam.Hocam ben de sordum neden bağlatmak istiyor diye ama yukarıda yazıyor zaten ne bilgilerini alabilecekleri. Sadece profilinizi görebiliyorlar. Hesap bilgilerine falan erişemiyorlar.
Hocam ben de sordum neden bağlatmak istiyor diye ama yukarıda yazıyor zaten ne bilgilerini alabilecekleri. Sadece profilinizi görebiliyorlar. Hesap bilgilerine falan erişemiyorlar.
Steam'den almak daha iyi.Epic Games bedava dağıtmıştı ama alamayanlar için güzel bir fırsat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.