Bu şekilde tebeşir çizimi var arka plan grafiği olarak. Bunu SVG'ye uyarlayabileceğimi sanmıyorum; ancak bir yolu var mı?
Ya sileceğim ya da düz çizgi olarak çizeceğim.
Görüntü pixel.Eki Görüntüle 1838056
Bu şekilde tebeşir çizimi var arka plan grafiği olarak. Bunu SVG'ye uyarlayabileceğimi sanmıyorum; ancak bir yolu var mı?
Ya sileceğim ya da düz çizgi olarak çizeceğim.
Baskı için. Baskıda çizgi limitim var, dolayısıyla aynen geçirirsem görüntü problemi de olur baskı da yetersiz kalır. Dümdüz çizgi çeksem boru gibi duracak. Silsem mi karar veremedim.Neden SVG yapma ihtiyacın var onu söylesen başka bir fikir olabilir?
Ee baskı kaça kaç? Kaç m'den görülecek?Baskı için. Baskıda çizgi limitim var, dolayısıyla aynen geçirirsem görüntü problemi de olur baskı da yetersiz kalır. Dümdüz çizgi çeksem boru gibi duracak. Silsem mi karar veremedim.
Yüzey alanı 9*9 cm dairesel alan. Küçücük bir yer. Aslında düşününce ufak bir detay versem bile o alanda göze kötü görünecek. En iyisi çizgi olarak bırakmak.Ee baskı kaça kaç? Kaç m'den görülecek?
Yani neyin hesabını yapıyorsun?
Tshirt olup yüzyüze mi göreceğiz, o zaman PDF 300 DPI al geç.
20. Katta asılı duracak 8x30m vinil mi? Boşver PDF 300 DPI al geç kim görecek.
Önemli olan nokta bu.
Inkscape kullanmanı takdir ettim, saygı duydum, sevdim. Ben <3 vektör.
9x9 cm,Yüzey alanı 9*9 cm dairesel alan. Küçücük bir yer. Aslında düşününce ufak bir detay versem bile o alanda göze kötü görünecek. En iyisi çizgi olarak bırakmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.