SVM mode açtıktan sonra bilgisayar açılmıyor

Ekran kartı
Rx6600xt
Anakart
Msi Mag b550m mortar
İşlemci
R7 5700x
BlueStacks indirebilmek için svm mode açtım ve bilgisayar kapandı açılmadı. Çözüm ne ne yapabilirim? Anakartım B550M Mortar BIOS pilini çıkarırsam her şey sıfırlanır mı? Çünkü M-Flash ile BIOS güncellemeden ekran kartına güç gelmiyordu öyle bir şey olsun istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
BlueStacks indirebilmek için svm mode açtım ve bilgisayar kapandı açılmadı. Çözüm ne ne yapabilirim? Anakartım B550M Mortar BIOS pilini çıkarırsam her şey sıfırlanır mı? Çünkü M-Flash ile BIOS güncellemeden ekran kartına güç gelmiyordu öyle bir şey olsun istemem.

BIOS pilini çıkarın 15 dakika bekleyin BIOS ayarları sıfırlanır normale döner.
Update yaptığınız BIOS bu işlemde gitmez rahat olun.

BIOS pilini çıkarın 15 dakika bekleyin BIOS ayarları sıfırlanır normale döner.
Update yaptığınız BIOS bu işlemde gitmez rahat olun.

Tamamdır teşekkür ederim ama abim ile BIOS'tan yaptığım ayarlar da vardı o ayarlar yapmadan açılmamıştı hangi ayarları yaptığını o biliyor ve o şu an yanımda değil muhtemelen o ayarlar sıfırlanır ben tekrardan size yazsam yardımcı olabilir misiniz?

Tamamdır teşekkür ederim ama abim ile BIOS'tan yaptığım ayarlar da vardı o ayarlar yapmadan açılmamıştı hangi ayarları yaptığını o biliyor ve o şu an yanımda değil muhtemelen o ayarlar sıfırlanır ben tekrardan size yazsam yardımcı olabilir misiniz?

Olur sorun değil.
Buradan yazın ben ve diğer arkadaşlar yardımcı olur.

Olur sorun değil.
Buradan yazın ben ve diğer arkadaşlar yardımcı olur.

Hocam BIOS pilini çıkardım 3 kere denedim birinde 15 dakika bekledim işe yaramadı CMOS denedim işe yaramadı CMOS'u bir daha deneyeceğim başka bir yöntem yol yok mu sorunsuz çalışan bilgisayar BIOS'tan sanallaştırma açtım diye görüntü gelmiyor.

Hocam BIOS pilini çıkardım 3 kere denedim birinde 15 dakika bekledim işe yaramadı CMOS denedim işe yaramadı CMOS'u bir daha deneyeceğim başka bir yöntem yol yok mu sorunsuz çalışan bilgisayar BIOS'tan sanallaştırma açtım diye görüntü gelmiyor.

BIOS pilini çıkardığında kasanın arkasında hiçbir kablo takılı olmamalı.

Clearcmos PIN'i anakartta ki jbat1 değil mi 2 tane tel var onlara ne yapacağım.

O iki teli tornavida ile temas ettir ve açma kapama tuşuna bas.
Power kablosu takılı olması lazım yani sistemde enerji olmalı.
Düğmeye basınca sistem açılmayacak.
Sonra Power kablosunu PSU'dan çek ve pinlere temas ettirdiğin tornavidayi çek.
15 sn bekle ve Power kablosunu tak sistemi çalıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı