Switch ve keycaps önerisi

Büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi yaparım hocam. Vergiyle 705 TL'ye geliyor.

Hocam K617'de direkt soket yok, sleeve tip kullanıyorlar. Çoğu switch uymaz fakat takmaya çalıştığınızda pinler yamuluyorsa ve switch oturuyorsa pinleri incelterek tekrar takmayı deneyebilirsiniz. Ufak bir sıkıntı çıktı, gece cevap veremedim kusuruma bakmayın.

Hocam K630 benim klavye. Attığım videoda Akko V3 Pro matcha Green switch takıyordu adam o switchi alsam olmaz mı?

Yok hocam sadece outemu switch uyuyor değil ama bazı switchler uymayabilir.

Sizin switch taktığınız yerin şekli de böyle mi yani bunla aynı mı?

Yok hocam sadece Outemu switch uyuyor değil ama bazı switchler uymayabilir.

Eki Görüntüle 2442501
Sizin switch taktığınız yerin şekli de böyle mi yani bununla aynı mı?

Redragon hotswap olan tüm klavyelerinde bunu kullanıyor maalesef, üst seviye klavyesi varsa da görmedim.

Hocam K630 benim klavye. Attığım videoda Akko V3 Pro matcha Green switch takıyordu adam o switchi alsam olmaz mı?

Muhtemelen olacaktır, olmazsa pinlerin uçlarını inceltirsiniz bir tırnak makası ile.

@enzyyx hocam merhaba konuda sizi buldum iyi ki. Bir arkadaşım yeni klavye aldı ve yakınında bilgisayar olmadığı için 20W bir adaptör ile denemeye kalkmış ama ışık gelmemiş bir sorun teşkil etmez değil mi ? Banada sabah yazdı.

Adaptöre mi takmış cidden klavyeyi? klavyeyi yakmış olabilir.

Adaptörler yüksek akım verdiği için eğer akım kısıtlaması yoksa cihazın yanmasına sebep olacaktır, arkadaşınızın acilen herhangi bir bilgisayarda denemesini öneririm. Çalışmaz ise hemen garantiye göndersin.

Akko bir klavye onun ki de bir sorun olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…