Switch ve keycaps önerisi

• Konuyu başlatan Efrect
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 2.191
Hocam 34 tane yeter demişsiniz harfler için zaten %60 kullanıyorsunuz. Boşuna 1600 vermektense bence 45 tane alın en çok kullandıklarınıza yerleştirin. Örnek CTRL, alt, veya FN tuşlarına koymak yerine harflere koyun. Tabii tercih sizin.

Büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi yaparım hocam. Vergiyle 705 TL'ye geliyor.

Hocam öncelikle bu switchlerden hangisini alırsanız alın sizinki o kadar tok olmaz ama buna yakın olur.
Bu tarz klavyelerde içini yalıtım malzemeleriyle dolduruyorlar. Sizin klavye de yalıtım yok diye biliyorum ama bunu kendiniz de ucuz yolla yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamın yaptığı gibi PCB'nin arkasına kağıt bant çekiyorsunuz 2-3 kat. Klavyenin içine de yün, pamuk, foam köpük vb. bu tarz şeylerden biriyle doldurabilirsiniz. Eldeki imkanlarla basit yollu modlama bu şekilde yapılıyor hocam.

Ayrıca bildigim kadarıyla K630 da Outemu soketleri var. Yani bu attığım switchlerin birçoğunun uymama ihtimali var. Aralarında uyanlar vardır illaki ama hangileri uyduğunu ben de tam bilmiyorum.

@enzyyx hocam sizi bir konuya daha etiketlemiştim. Buna da bakar mısınız? Yine aynı soru; Redragon K630 da Outemu soketler mi var ve hangi switchler ile uyumlu olur?

Hocam K617'de direkt soket yok, sleeve tip kullanıyorlar. Çoğu switch uymaz fakat takmaya çalıştığınızda pinler yamuluyorsa ve switch oturuyorsa pinleri incelterek tekrar takmayı deneyebilirsiniz. Ufak bir sıkıntı çıktı, gece cevap veremedim kusuruma bakmayın.

Hocam K617'de direkt soket yok, sleeve tip kullanıyorlar. Çoğu switch uymaz fakat takmaya çalıştığınızda pinler yamuluyorsa ve switch oturuyorsa pinleri incelterek tekrar takmayı deneyebilirsiniz. Ufak bir sıkıntı çıktı, gece cevap veremedim kusuruma bakmayın.

Hocam K630 benim klavye. Attığım videoda Akko V3 Pro matcha Green switch takıyordu adam o switchi alsam olmaz mı?

Hocam yani buna uyması için Outemu switch almammı lazım?

Hocam biraz araştırdım ve klavye Outemu switchmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda adam Akko switch kullanıyor ve Outemu sokete uyuyor. Uyan başka switchlerde varmış.

Videoda kullandığı switchde bu; Akko V3 Pro Matcha YeÅil Anahtarlar 3 Pin 50gf Mx Mekanik Klavye için Kararlı Toz Geçirmez Kök ile DoÄrusal Anahtar (45 adet) - AliExpress 7

45 yetmeyeceği için 70 tane alsam vergiyle birlikte 1600 TL civarina gelecek daha ucuza güzel bir şey bulamaz mıyım?

Yok hocam sadece outemu switch uyuyor değil ama bazı switchler uymayabilir.

1741606963758.png

Sizin switch taktığınız yerin şekli de böyle mi yani bunla aynı mı?

Yok hocam sadece Outemu switch uyuyor değil ama bazı switchler uymayabilir.

Eki Görüntüle 2442501
Sizin switch taktığınız yerin şekli de böyle mi yani bununla aynı mı?

Redragon hotswap olan tüm klavyelerinde bunu kullanıyor maalesef, üst seviye klavyesi varsa da görmedim.

Hocam K630 benim klavye. Attığım videoda Akko V3 Pro matcha Green switch takıyordu adam o switchi alsam olmaz mı?

Muhtemelen olacaktır, olmazsa pinlerin uçlarını inceltirsiniz bir tırnak makası ile.

@enzyyx hocam merhaba konuda sizi buldum iyi ki. Bir arkadaşım yeni klavye aldı ve yakınında bilgisayar olmadığı için 20W bir adaptör ile denemeye kalkmış ama ışık gelmemiş bir sorun teşkil etmez değil mi ? Banada sabah yazdı.

Adaptörler yüksek akım verdiği için eğer akım kısıtlaması yoksa cihazın yanmasına sebep olacaktır, arkadaşınızın acilen herhangi bir bilgisayarda denemesini öneririm. Çalışmaz ise hemen garantiye göndersin.

Adaptörler yüksek akım verdiği için eğer akım kısıtlaması yoksa cihazın yanmasına sebep olacaktır, arkadaşınızın acilen herhangi bir bilgisayarda denemesini öneririm. Çalışmaz ise hemen garantiye göndersin.
Akko bir klavye onun ki de bir sorun olur mu acaba ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı