Switch ve keycaps önerisi

Sizin klavye hangisiydi hocam? Yanlarındaki tuşları çıkartıp alttan elinizle kaldırmanızı öneririm.
Akko 5087 Qmk hocam. Daha yeni size yazarken space i de çizdim /:

@Efrect hocam en kötü ihtimalle bu videodaki gibi

Buradaki 2 plastik destek bacağını keseceksiniz ve diğer 2 bakır olan bacakları da videodaki gibi inceltmeniz gerekebilir. Uğraşmak istemiyorsanız mesela sizin attığınız videoda adamdaki matcha switchler uymuş gibi duruyor. O yüzden matcha green yada ktt kang white v3 vardı benim attıklarımda. O switchler benim klavyeye uymuştu, o yüzden size de uyar diye düşünüyorum.

Dediğim gibi yapabilirsiniz, cvbn gibi tuşları çıkartıp alta ufak parmağınızı sokup kaldırın sadece.
Peki çizilmesi kötü birşey mi yani ? Görünüşte bir sorun yok ta garanti için demek istedim.

Bide hocam keycap taktıktan sonra hafif basınç uygulamak gerekiyor demi ?

@Yuiis sizce olur mu hocam ?

Son düzenleme:
Peki çizilmesi kötü birşey mi yani ? Görünüşte bir sorun yok ta garanti için demek istedim.

Bide hocam keycap taktıktan sonra hafif basınç uygulamak gerekiyor demi ?

@Yuiis sizce olur mu hocam ?
Valla hocam garanti konusunu bilmiyorum ama çok fazla çizilme olmadıysa fark edeceklerini bile düşünmüyorum. Onun dışında evet keycapi taktıktan sonra biraz bastırmak gerekebiliyor. Hatta bazılarında baya bir bastırmak gerekiyor tam oturması için.

Anladım hocam yok o kadar fazla çizilmedi ya zaten siyah görünmüyor bile. Hocamın dediği gibi elim ile destek alarak çıkartmak daha iyi oldu.

Peki çizilmesi kötü bir şey mi yani? Görünüşte bir sorun yok ta garanti için demek istedim.

Bir de hocam keycap taktıktan sonra hafif basınç uygulamak gerekiyor değil mi?

Çizilmesi kötü değil, problem çıkartmaz.

Keycap taktıktan sonra sonuna kadar bastırmanız gerekir, çok fazla bastırmayın. Zaten hissedersiniz.

Çizilmesi kötü değil, problem çıkartmaz.

Keycap taktıktan sonra sonuna kadar bastırmanız gerekir, çok fazla bastırmayın. Zaten hissedersiniz.
Aynen. Önceden kullanmadığım için herhalde bunlar yukarda kalıyor demiştim sonradan bastırınca olayı anladım.

@enzyyx Hocam merhaba driver'i bulamadım Akko 5087s QMK'nin size zahmet bakabilir misiniz ? Akko Center'da cihaz aranıyor yazıyor bulmuyor nasıl bulacağım ?

Son düzenleme:

Akko艾酷官方网站 | 在线驱动 buradan Cloud driveri dener misiniz?

Olmazsa diğer driveri silip buradan Download Center | AKKO EU
Akko Cloud driver(Win)
370.1.48 versiyonunu indirmeyi deneyebilirsiniz. Uyumlu olduğu yazıyor.

Yok hocam sadece Outemu switch uyuyor değil ama bazı switchler uymayabilir.

Eki Görüntüle 2442501
Sizin switch taktığınız yerin şekli de böyle mi yani bununla aynı mı?

Böyle değil hocam, altatki 2 yuvarlak ın içinde bir diktörtgen var ve ortadaki yuvarlağın sağında solunda küçük yuvarlak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…