Switch ve keycaps önerisi

• Konuyu başlatan Efrect
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 2.185
20 saniye falan dedi birçok kişi bir şey olmaz demiş endişeli şimdi.

Kusuruma bakmayın, şöyle örnek verebilirim.
Genelde klavyeler 5v 200-300ma ile çalışır. 10v 2A bir adaptör takarsanız ve akım kısaltması yoksa maalesef zarar verecektir.

Akko bir klavye onun ki de bir sorun olur mu acaba?

Maalesef klavyeler bilgisayarlar için tasarlandığından birçoğunun akım koruyucuları olmuyor, dediğim gibi bir laptop/masaüstü bilgisayarda denemesini öneririm.

Bir de, klavyesi kablosuz ise on/off switchini aktif etmeyi deneyebilir mi?

Kusuruma bakmayın, şöyle örnek verebilirim.
Genelde klavyeler 5v 200-300ma ile çalışır. 10v 2A bir adaptör takarsanız ve akım kısaltması yoksa maalesef zarar verecektir.

Maalesef klavyeler bilgisayarlar için tasarlandığından birçoğunun akım koruyucuları olmuyor, dediğim gibi bir laptop/masaüstü bilgisayarda denemesini öneririm.

Bir de, klavyesi kablosuz ise on/off switchini aktif etmeyi deneyebilir mi?
Kablolu hocam. Yanında hiç yokmuş maalesef bilgisayar falan peki bir sorun olursa garanti kabul eder mi ?

Redragon hotswap olan tüm klavyelerinde bunu kullanıyor maalesef, üst seviye klavyesi varsa da görmedim.

Muhtemelen olacaktır, olmazsa pinlerin uçlarını inceltirsiniz bir tırnak makası ile.
Hocam benim ak680 klavyede de bu tip sleeve di sanırım. Ktt kang white almıştım, herhangi bir sorun çıkmadı ama akko alacaksa sanırım bunu yapması gerekecek. Destek ayaklarını zaten kesecek ama pinleri de dediğiniz gibi inceltmesi gerecek sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Toplam 10W veriyor, muhtemelen sorun olmamıştır fakat yine de denemesini öneririm. Işıkların gelmemesi garip.

20v dediğinizi hatırlıyorum o yüzden korktum açıkçası.

Yani hocam akşam eve gidince deneyecek umarım bir sorun teşkil etmez ya çocuğa üzüldüm açıkçası /:

Hocam benim AK680 klavyede de bu tip sleeve di sanırım. Ktt kang white almıştım, herhangi bir sorun çıkmadı ama Akko alacaksa sanırım bunu yapması gerekecek. Destek ayaklarını zaten kesecek ama pinleri de dediğiniz gibi inceltmesi gerecek sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet maalesef fakat yine de uydurulabiliyor, sorun çıkacağını sanmıyorum.

Yani hocam akşam eve gidince deneyecek umarım bir sorun teşkil etmez ya çocuğa üzüldüm açıkçası /:

Umarım sorunsuz çalışıyordur hocam, sorunluysa da garantiye gönderebilir ya da iade edebilir dert etmesin.

Evet maalesef fakat yine de uydurulabiliyor, sorun çıkacağını sanmıyorum.

Umarım sorunsuz çalışıyordur hocam, sorunluysa da garantiye gönderebilir ya da iade edebilir dert etmesin.
Saolun hocam. Konudan ayrı geçen enter tuşunu değiştereyim dedim biraz hasar verdim. Çok sert hocam çıkarılmıyor resmen azıcık çizildi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı