Monster laptopum için Adata SX6000LITE SSD aldım gayet güzel bir şekilde açtım taktım, kapattım ve Win10 kurdum (1TB HDD var) ama 2 gündür belli zamanlar içinde durduk yere mavi ekran verip yeniden başlatıyor. Bugün çıkartıp yeniden taktım diğer parçaları da tam oturduğundan emin oldum ama hala devam ediyor. Bir de SSD'de olduğu için Windows başka bir odaya gelip gelene kadar ne olduğunu farkına bile varamıyor insan. Bilenler lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkürler.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Mavi ekran verirken sistem kendini resetlesin veya kapatsın, sen elle kapatma veya reset atma, ayrıca temizlik yazılımları kullanırsan kapat, mavi ekran verirse dosyayı gönder.
Bu sefer 0x00000e diye bir hata verdi internetten baktığımda 2018 yılında başka bir kullanıcı Adata marka SSD almış ve aynı sorunu yaşamış sonundaysa sebebinin anakartın NVMe SSD Boot edemiyor oluşu olduğunu söylemiş
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Ben farklı bir sorun göremedim, belki fiziksel bir problem vardır, eğer ki hatalar SSD sonrası oluştu ve daha önce böyle bir problem yoksa aldığınız yer ile iletişime geçip iade etmenizi öneririm.