Sysmain.dll ve bitsperf.dll hataları

Monarchh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar "C:\Windows\System32\bitsperf.dll" DLL'sinde "bıts" hizmeti için açma yordamı, hata kodu sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. İle başarısız oldu. Bu hizmet için performans verileri kullanılabilir olmayacak.(uyarı) / Windows, "C:\WINDOWS\system32\sysmain.dll" genişletilebilir sayaç DLL'sini yükleyemiyor (Win32 hata kodu belirtilen modül bulunamadı.). Hata.

Bu şekilde 2 tane hata alıyorum arkadaşlar bunların çözümünü vs bilen var mı? Bu şekilde kalsa sisteme zararı olur mu? Ayrıca son zamanlarda vss kaynağı da hata veriyor.

Eki Görüntüle 2453422
Silmek istediğimde böyle diyor.

Hocam C:\Windows\SoftwareDistribution dosyanız yok bozulmadan ötürü.

net stop wuauserv (Windows Update) durduralım.

rd /s /q C:\Windows\SoftwareDistribution ile klasörü silelim, eğer silinmezse bir sonraki verdiğim adımı uygulayın:

Klasör yoksa, yeni bir klasör oluşturmak için: mkdir C:\Windows\SoftwareDistribution
net start wuauserv komutunu kullanın.

Windows Update hizmetini yeniden başlatır.

Eğer olmazsa Windows Update sıfırlarız.

1742846794577.png

Hocam C:\Windows\SoftwareDistribution dosyanız yok bozulmadan ötürü.

net stop wuauserv (Windows Update) durduralım.

rd /s /q C:\Windows\SoftwareDistribution ile klasörü silelim, eğer silinmezse bir sonraki verdiğim adımı uygulayın:

Klasör yoksa, yeni bir klasör oluşturmak için: mkdir C:\Windows\SoftwareDistribution
net start wuauserv komutunu kullanın.

Windows Update hizmetini yeniden başlatır.

Eğer olmazsa Windows Update sıfırlarız.
Şu an böyle diyor. Hem yok diyor hem de var diyor ben anlamadım :D

Eki Görüntüle 2453430

Şu an böyle diyor. Hem yok diyor hem de var diyor ben anlamadım :D

Windows onarım USB'si ile sorunu çözmeyi deneyelim, aklıma başka yol gelmedi ve ilk kez böyle bir şey ile karşılaştım:

Windows sürümünüzle uyumlu kurulum medyası oluşturun. Daha sonra bilgisayarınız açılırken F12 veya ESC tuşlarına basarak boot'a girersiniz. Tuş anakarta göre değişir yine.

USB ile sistemi başlattıktan sonra "Bilgisayarınızı Onarın" seçeneğinden ilerleyip Sorun Giderme > Gelişmiş Seçenekler > Sistem Onarma yolunu izleyin.

Format olmadığının altını çizeyim.

@Monarchh son durum nedir?

Son düzenleme:
Windows onarım USB'si ile sorunu çözmeyi deneyelim, aklıma başka yol gelmedi ve ilk kez böyle bir şey ile karşılaştım:

Windows sürümünüzle uyumlu kurulum medyası oluşturun. Daha sonra bilgisayarınız açılırken F12 veya ESC tuşlarına basarak Boot'a girersiniz. Tuş anakarta göre değişir yine.

USB ile sistemi başlattıktan sonra "bilgisayarınızı onarın" seçeneğinden ilerleyip Sorun Giderme > Gelişmiş Seçenekler > Sistem Onarma yolunu izleyin.

format olmadığının altını çizeyim.

Hocam akşam ilgilenebileceğim şu an evde değilim.

Windows sürümünüzle uyumlu kurulum medyası oluşturun. Daha sonra bilgisayarınız açılırken F12 veya ESC tuşlarına basarak Boot'a girersiniz. Tuş anakarta göre değişir yine.

USB ile sistemi başlattıktan sonra "bilgisayarınızı onarın" seçeneğinden ilerleyip Sorun Giderme > Gelişmiş Seçenekler > Sistem Onarma yolunu izleyin.

format olmadığının altını çizeyim.

Hocam iyi akşamlar eve yeni gelebildim. Dediğiniz kurtarma sürücüsü işlemi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi mi?

@Blacksidemre

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam akşam ilgilenebileceğim şu an evde değilim.

Hocam iyi akşamlar eve yeni gelebildim. Dediğiniz kurtarma sürücüsü işlemi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki gibi mi?

@Blacksidemre

Benim dediğim adımları anlatmış. USB'yi Rufus'la hazırlamanızı öneririm. Kalan adımlar, format atma ile benzer.

Tek fark, Windows kurulum ekranına geldiğinizde sorun giderme sekmesine başvuracaksınız.

Yapabildiniz mi hocam?

Son düzenleme:
Benim dediğim adımları anlatmış. USB'yi Rufus'la hazırlamanızı öneririm. Kalan adımlar, format atma ile benzer.

Tek fark, Windows kurulum ekranına geldiğinizde sorun giderme sekmesine başvuracaksınız.

Yapabildiniz mi hocam?
Hocam daha deneyemedim en kısa sürede deneyeceğim. Sizi bu şekilde bekletiyorum kusura bakmayın..

Yapabildiniz mi hocam?

Windows sürümünüzle uyumlu kurulum medyası oluşturun. Daha sonra bilgisayarınız açılırken F12 veya ESC tuşlarına basarak boot'a girersiniz. Tuş anakarta göre değişir yine.

USB ile sistemi başlattıktan sonra "Bilgisayarınızı Onarın" seçeneğinden ilerleyip Sorun Giderme > Gelişmiş Seçenekler > Sistem Onarma yolunu izleyin.

Format olmadığının altını çizeyim.

Hocam daha deneyemedim en kısa sürede deneyeceğim. Sizi bu şekilde bekletiyorum kusura bakmayın..
Hocam başlangıç onarma kısmı mı?

@Blacksidemre

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 23
  • image.jpg
    image.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Hocam ayrıca “kişisel bilgisayarınız da tanılama yapılıyor” ekranından sonra çat diye bu kısma atıyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Hocam selam. "Aygıt kullan" seçeneğini seçin. Windows yükleme ekranı açıldığında "Bilgisayarınızı onarın" seçeneğini seçip, "Sorun Gider" > "Gelişmiş Seçenekler" > "Başlangıç Onarma" yolunu takip edin. @Monarchh
Hocam aygıt kullanı seçtikten sonra windows yükleme ekranı açılmıyor. Bir tuşa falan mı basmam gerek?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı