Arkadaş şu forumda sakin olmayı bilmiyor musunuz ya? Düzgün okuyun şu yazılanları. Arkadaş “ihtimali var mı?” diye sormuş.Ota şeye virüs diyen kitleden biri daha. Standart sistem hizmetlerinin ismi System olarak geçiyor zaten. Bende de var gayet.
Amacım saldırmak değil, millete saldırıyor olsam şuanda büyük ihtimalle ceza alır veya Ban yerdim. Biraz sinirle çıkıştım kusura bakmayın. Şu aralar biraz sinirliyim, kız arkadaşımla saçma bir sebepten dolayı yollarımızı ayırdık. Bende kafa dağıtmak için foruma girdim, ve maalesef işte buradayım. Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın lütfen.''Olabilir mi?'' diye kurdum cümleyi. Millete saldırmak yerine başka bir uğraş bul![]()
Sıkıntı yok herkesin başına gelir bu kızgınlık. Zamanı geliyor ben de yapıyorum. Kız arkadaşın için kendini üzme çok. İyi bak kendine asla değmez.Amacım saldırmak değil, millete saldırıyor olsam şuanda büyük ihtimalle ceza alır veya Ban yerdim. Biraz sinirle çıkıştım kusura bakmayın. Şu aralar biraz sinirliyim, kız arkadaşımla saçma bir sebepten dolayı yollarımızı ayırdık. Bende kafa dağıtmak için foruma girdim, ve maalesef işte buradayım. Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın lütfen.
Teselli ve anlayışın için çok teşekkür ederim. Sende kendine iyi bak iyi günler :/Sıkıntı yok herkesin başına gelir bu kızgınlık. Zamanı geliyor ben de yapıyorum. Kız arkadaşın için kendini üzme çok. İyi bak kendine asla değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.