System adlı programın yüksek CPU kullanımı

''Olabilir mi?'' diye kurdum cümleyi. Millete saldırmak yerine başka bir uğraş bul :D
Amacım saldırmak değil, millete saldırıyor olsam şuanda büyük ihtimalle ceza alır veya Ban yerdim. Biraz sinirle çıkıştım kusura bakmayın. Şu aralar biraz sinirliyim, kız arkadaşımla saçma bir sebepten dolayı yollarımızı ayırdık. Bende kafa dağıtmak için foruma girdim, ve maalesef işte buradayım. Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın lütfen.

Amacım saldırmak değil, millete saldırıyor olsam şuanda büyük ihtimalle ceza alır veya Ban yerdim. Biraz sinirle çıkıştım kusura bakmayın. Şu aralar biraz sinirliyim, kız arkadaşımla saçma bir sebepten dolayı yollarımızı ayırdık. Bende kafa dağıtmak için foruma girdim, ve maalesef işte buradayım. Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın lütfen.
Sıkıntı yok herkesin başına gelir bu kızgınlık. Zamanı geliyor ben de yapıyorum. Kız arkadaşın için kendini üzme çok. İyi bak kendine asla değmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı