"System" CPU kullanımı çok fazla

emicinn

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. Laptopu alalı 3-4 ay oluyor. İki gün önceye kadar sorun yoktu. Bilgisayar boşta 38-45 arası çalışıyordu ve işlemci maksimum yüzde 5 veya yüzde 6 kullanılıyordu. O da "System" adlı birim tarafından. Son 2-3 gündür "System" yüzde 10 ile 15 arası kullanıyor işlemciyi ve buna bağlı boşta 50-60 arası derece alıyorum. Fan durduk yere çalışıyor ses çıkarıyor işlemci kullanımına bağlı. Canım çok sıkıldı bu durumdan. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (fanlar temiz kontrol ettim zaten 3-4 aylık laptop aşırı kullanmadım.) 21H1 güncelleştirmesini kaldırdım. Acaba ondan mı diye, ama hala aynı.

Sistemi tahmin edeceğiz galiba. Lütfen sistemi yazın.
WİNDOWS 10 PRO/MONSTER NOTEBOOK A7/INTEL İ7 10750H/NVIDIA GTX 1650Tİ/8+8 16GB RAM CRUCIAL DDR4
Yeni konu açtım aynı konuyla alakalı olarak .Bu konu üzerinden geri bildirim yani yardım alamadım. İlgilenilmedi. Konuyu kapatmanızı arz ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı