System service exception mavi ekran hatası

fikri123

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Twitch'te yayın açmaya çalışıyorum ama sadece yayında 1/2 saat geçtikten sonra mavi ekran alıyorum.
Sistem özellikleri.
  • i5 10400F.
  • GTX1650S.
  • 8 GB RAM.
  • H410M-A.
  • 240GB SSD.
Ben 8 GB RAM yetersiz geliyor diye düşünüyorum. RAM testi yaptım bir hata çıkmadı minidump dosyasını paylaşıyorum bir bakar mısınız?

HATA: System service exception

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım dosyaları.
cdd.dll ne bu?
@Assecreed @Enes3078

1-EasyAntiCheat kaldırın.

2- Rehberi uygulayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım dosyaları.
cdd.dll ne bu?
Cdd.dll Microsoft Office Access 2010'a ait bir dosyadır. Microsoft Office ait bir dosya değilmiş kendisi. Dosyanın açılımı Canonical Display Driver görüntü ile ilgili bir dosya kendisi sanırım.

Son düzenleme:
Az önce mesajımı düzenleyip Microsoft Office programına ait bir dosya olmadığını söylemiştim hocam.
Sonradan fark ettim. Emin olmak için epey detaylı bir araştırmada bulundum. Bence siz de ara sıra deneyin bunu.

Emin olmak için epey detaylı bir araştırmada bulundum.
Mesajıma üzgün ifadesi attığınız zaman Microsoft Office programına ait olmadığını anladım. Dosyayı biraz araştırınca Canonical Display Driver olduğunu gördüm.
Bence siz de ara sıra deneyin bunu.
Araştırmadan hangi sürücü ve programa ait olmadığını yazmıyorum bir dosyanın. Gördüğüm bir sitede Microsoft Office programına ait bir dosya olduğunu görünce yazmışım hemen.

Zamanla öğreneceksiniz. Belli bir noktadan sonra insan ezberler oluyor dosyayı. Ben sırf böyle yanlış bir duruma düşmemek için kendi veritabanımı oluşturdum ve hala genişletmeye devam ediyorum. Sizlere tavsiye edebilirim. Çoğu sitede yer almayan dosyaları çözümleri ile veritabanıma eklemeye çalışıyorum. Bence böyle ya da daha farklı bir yol izleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…