System service exception mavi ekran hatası

CGNnn

Decapat
Ekran çözünürlüğü düşük bir şekilde bu hatayı alıyorum, ardından bilgisayar yeniden başlıyor ve yine aynı hatayı veriyor. Sonrasında otomatik onarım moduna giriyor ve onun sonrasında da bir gelişme olmuyor. USB disk ile Windows 10 Home formatı attım ama birkaç saat sonra hiçbirşey yüklü değilken yine aynı hatayı aldım. Tekrar tekrar format atmayı deniyorum aynı hata tekrarlanıyor günlerdir araştırmadığım forum kalmadı, daha önce açılan konulara da göz attım ama sonuca ulaşamadım. Soruna ekran kartı sürücüleri sebep olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ikincil ekran kartını devre dışı bıraktım tekrardan bilgisayarı başlattığımda sorun olmadı fakat yine çözünürlük düşük olarak masaüstüne ulaştım, hatayı tekrar alınca minidump dosyalarını yüklerim

tekrardan format attım ve ardından sebep olduğunu düşündüğüm ekran kartını devre dışı bıraktım driver kurma uygulaması ekran kartının driverını 2 yıl ileriye aldı şuanlık sıkıntı gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…