"System service exception ve kernel Security check failure" Mavi ekran hatası

Valorant oynarken system service exception olani basima geliyor bazen, bazen ise sadece oyundan atiyor. Suruculer ile ilgili bir sorun oldugunu dusunuyorum. RGB icin ya da hiz asirma icin kullandiginiz programlar varsa onlar bi sekilde uyusmazliga neden oluyor olabilir. RAM'de hiz asirtma yapiyorsaniz onun da etkisi olabilir diye tahmin ediyorum.

ramleri kendi xmp profilleriyle 3000 mhz ye çıkardım onun dışında hiz aşırtma falan yapmadım fan konusunda ise fanlarımda sıkıntı yok gayet iyi soğutuyorlar ama amd ekran kartı kullanıyorum (rx580) yük altında 75 dereceleri görüyor ama amd için normal diye düşünüyorum
mavi ekranlarıda genelde valorantda yiyorum bende

ramleri kendi xmp profilleriyle 3000 mhz ye çıkardım onun dışında hiz aşırtma falan yapmadım fan konusunda ise fanlarımda sıkıntı yok gayet iyi soğutuyorlar ama amd ekran kartı kullanıyorum (rx580) yük altında 75 dereceleri görüyor ama amd için normal diye düşünüyorum
mavi ekranlarıda genelde valorantda yiyorum bende
Ben Valorant destege ulastim, benden istedikleri hata dosyalarini gonderdim ve cevap bekliyorum. Gelen cevaba gore buraya yazarim tekrar, ama kendi durumumun Corsair iCue yazilimi ile Valorant anticheat yaziliminin cakismasi diye tahmin ediyorum. En net cevap (umarim) destekten gelir tabii, kopyala yapistir bir liste atarlarsa moralim bozulucak acikcasi :)

O zaman bilemeyecegim, yanlis yonlendirmek istemem. Olay goruntuleyicisine goz atmanizi oneririm. Mavi ekran aldiginiz saat ve dakikada yasanan hatalara bakarak bir fikir sahibi olabilirsiniz belki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı