SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED Mavi ekran

Magiatrix

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Laptopuma AMD Over Drive Ve AMD GamingEvolved Programını Yükledim.
Laptopu yeniden başlattım. Bir hata oldu dedi 100'e kadar dolup reset atıyor.
Yine dolup reset atıyor. F8 ile güvenli modda açıp silicektim programı ama açamadım.
F11 ile sistem geri yükleme yapdım fakat sistem geri yükleyemedi diye hata verdi. Bu verdiği hata.

10313498_752329301477346_4369588413041332311_n.jpg

F11 Menüsü
10420359_752329298144013_5340760947550157107_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar analiz ederek ve mavi ekran hatalarının nedenini öğrenerek size çözüm yolunu gösterebilirler.

Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdırlar.

Minidump Dosyalarını Upload Etme

@Murat5038 ve @THE_MILLER

Eğer sistemi cmd'de açabiliyorsan bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy kodunu yazarak windows 8'de f8 tuşunu etkinleştirebilirsin.

Evet komut istemiyle açabiliyorsan o kodu yazdığında başlangıçta f8 tuşunu aktif edebilirsin ve böylece istediğin programı silebilir yada driver'i devre dışı bırakabilirsin.

Evet komut istemiyle açabiliyorsan o kodu yazdığında başlangıçta f8 tuşunu aktif edebilirsin ve böylece istediğin programı silebilir yada driver'i devre dışı bırakabilirsin.
Çok teşekkür ederim hemen deniyorum. Olmazsa da sağ ol deniyim bi. :D

Hayır Abi w8 için kurmuştum.

Cihat Abi "bcedit is not recognized as an internal or external command, oparable program or batch file." diye bi'şey yazdı sanırım bi' hata nerede yanlış yaptım acaba?

Çok özür diliyorum bcedit yazıyomuşum pardon bcdedit'miş.

Oldu cihat abi işlem basariyla tamalandı saol yanlış yazıyormuşum.

Şimdi açıyorum güvenli modu saol cihat abi en doğru yere gelmişim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı