heroforce
Hectopat
Daha fazla
İyi günler, iyi forumlar arkadaşlar.
Bir kaç haftadır zamanlı zamansız gelen mavi ekranla uğraşıyorum. İşin garip tarafı mavi ekran kafasına göre geliyor. Mesela 4 gündür ağır ısı arttıracak oyunlar oynuyorum, tık yok ama bu gece birden ses takılarak mavi ekran verdi. Yaptığım işlemleri sırasıyla söyleyeyim.
Msi anakartın sitesindeki bios güncellemesinde Windows 8 kullanacaksanız güncelleyin diyor. Aldığım arkadaş güncellemiş. Windows 8.1'i kullanamıyorum çünkü oynadığım oyunda takılmalar yapıyor maalesef.
Ramlerim gskill 1866 jipsaw dual kit resimde çıkmamış.
Sistemim:
Minidump klasörünü rarlayıp ekledim;
Yandex.Disk
Sitede eklenti yapacağım yeri bulamadım, varsa böyle bir yer oraya da yükleyebilirim.
Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Bir kaç haftadır zamanlı zamansız gelen mavi ekranla uğraşıyorum. İşin garip tarafı mavi ekran kafasına göre geliyor. Mesela 4 gündür ağır ısı arttıracak oyunlar oynuyorum, tık yok ama bu gece birden ses takılarak mavi ekran verdi. Yaptığım işlemleri sırasıyla söyleyeyim.
- Hdtune ile harddiskleri test ettim
- Memtest86+ ile ramleri test ettim (3 pass)
- Çeşitli windows cdleri ile denedim.
Msi anakartın sitesindeki bios güncellemesinde Windows 8 kullanacaksanız güncelleyin diyor. Aldığım arkadaş güncellemiş. Windows 8.1'i kullanamıyorum çünkü oynadığım oyunda takılmalar yapıyor maalesef.
Ramlerim gskill 1866 jipsaw dual kit resimde çıkmamış.
Sistemim:
Minidump klasörünü rarlayıp ekledim;
Yandex.Disk
Sitede eklenti yapacağım yeri bulamadım, varsa böyle bir yer oraya da yükleyebilirim.
Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: