SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED mavi ekran

heroforce

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, iyi forumlar arkadaşlar.

Bir kaç haftadır zamanlı zamansız gelen mavi ekranla uğraşıyorum. İşin garip tarafı mavi ekran kafasına göre geliyor. Mesela 4 gündür ağır ısı arttıracak oyunlar oynuyorum, tık yok ama bu gece birden ses takılarak mavi ekran verdi. Yaptığım işlemleri sırasıyla söyleyeyim.

• Hdtune ile harddiskleri test ettim
  • Memtest86+ ile ramleri test ettim (3 pass)
  • Çeşitli windows cdleri ile denedim.

Msi anakartın sitesindeki bios güncellemesinde Windows 8 kullanacaksanız güncelleyin diyor. Aldığım arkadaş güncellemiş. Windows 8.1'i kullanamıyorum çünkü oynadığım oyunda takılmalar yapıyor maalesef.

Ramlerim gskill 1866 jipsaw dual kit resimde çıkmamış.

Sistemim:

bg58jd.jpg

Minidump klasörünü rarlayıp ekledim;

Yandex.Disk

Sitede eklenti yapacağım yeri bulamadım, varsa böyle bir yer oraya da yükleyebilirim.

Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs olma ihtimali var, Malwarebyte ile sistemi taratın. Ses sürücünü güncelle, Avast kaldır, Virtual box kaldırın, Asus araçlarını kaldır, AMD overdrive kaldır, Nicomsoft adındaki sürücüyü kaldır(mikrofon kullanma), Realtek ethernet sürücünü güncelle.

Virüs olma ihtimali var, Malwarebyte ile sistemi taratın. Ses sürücünü güncelle, Avast kaldır, Virtual box kaldırın, Asus araçlarını kaldır, AMD overdrive kaldır, Nicomsoft adındaki sürücüyü kaldır(mikrofon kullanma), Realtek ethernet sürücünü güncelle.

Hocam formatı daha bugün attım, windows 7'de avg yüklüydü, bunda avast yükledim. Kaldırabilirim. Ses sürücüsünü daha yeni güncelledim sonuç için bekleyeceğim. Mikrofon yokkende bu hata ile karşılaştım. İşlemciyi test edebileceğim herhangi bir program var mı? Yine de malwarebyte ile sistemi tarattıracağım. Nicomsoft bulamadım. Ethernet'i de yeni güncelledim. Şuan beklemedeyim artık. Sonuç ne olacak...

Maalesef 5 dakika önce yine aldım aynı hatayı, windows 7'de 3 günde bir falan oluyordu ama windows 8'de durduk yere çıkmaya başladı internete bakıyordum. Makineyi yormuyordum bile...

Arkadaşlar sorun benimde şüphelendiğim psu da sanırım. Kernel hataları bundan dolayı oluşuyormuş bir mühendis arkadaş söyledi sağolsun. Bana psu önerebilecek var mı? Sistemim ilk mesajda var bu arada diğer harddiski çıkardım ona göre söyleyebilirsiniz. Belki bir dvd romda takabilirim.

Şu işimi görür mü?

High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HP-EP-750S)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı