Çözüldü System32'de yer alan "bootsat.dat" dosyası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

natureex

Picopat
Windows dosyasına bakarken içinde bootstat.dat isimli bir dosya gördüm. Bu tam olarak nedir? Bir virus müdür? Windows ile ilgili olduğunu duydum. Kaspersky birkaç gündür güncelleme yapmam ve olası virüsler ile ilgili tehlikeleri söylüyordu acaba yapmadığımdan mı böyle oldu diye düşündüm. Bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim.

Çözüm
Windows dosyasına bakarken içinde bootstat.dat isimli bir dosya gördüm. Bu tam olarak nedir? Bir virus müdür? Windows ile ilgili olduğunu duydum. Kaspersky birkaç gündür güncelleme yapmam ve olası virüsler ile ilgili tehlikeleri söylüyordu acaba yapmadığımdan mı böyle oldu diye düşündüm. Bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim.
Bootstat, Windows tarafından kullanılarak sistemin en sonki önyüklemenin başarılı olup olmadığını tespit etmesine yardımcı olan bir günlük dosyasıdır. Güvenlidir, sistem dosyasıdır.

Silmeniz dahilinde sisteminiz önyükleme konusunda sıkıntı çıkarabilir.
1687536662910.png

System32'de olmaması gerek
1687536721264.png

Kastettiğiniz program bu mu ama Windows dosyasının içinde bulunuyor.

Bootstat, Windows tarafından kullanılarak sistemin en sonki önyüklemenin başarılı olup olmadığını tespit etmesine yardımcı olan bir günlük dosyasıdır. Güvenlidir, sistem dosyasıdır.

Çözüm
Eki Görüntüle 1833416
System32'de olmaması gerekEki Görüntüle 1833417
Kastettiğiniz program bu mu ama Windows dosyasının içinde bulunuyor.

Kastettiğim dosya bu aynen bende de bugün güncellenmiş sanırım zararlı yazılım virüs sanıyordum bu görseldeki görüntü dosyanın bozulduğu anlamına mı geliyor zararlı mıdır?

Dosyaya bugün güncelleme gelmiş sanırım üstünde renk yok bu dosyanın bozulduğu anlamına geliyor olabilir mi zararlı yazılım olamaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaya bugün güncelleme gelmiş sanırım üstünde renk yok bu dosyanın bozulduğu anlamına geliyor olabilir mi zararlı yazılım olamaz değil mi?

Masaüstü ikonları bazen gidip gelebiliyor. Bu sorunu çözmek için internette bir dünya rehber mevcut. Ayrıca her önyüklemede program yeniden başladığı için güncellenmiş olması da normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı