SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

pistolore

Decapat
Bugünlerde mavi ekran almaktayım; mavi ekran aldığımda ise ekranda hata kodu gözükmemekte, daha doğrusu mavi ekran veriyor fakat ekran garipleştiğinden dolayı hatayı algılayamıyorum. Minidump dosyasını Google Drive yükledim ve sizlerle paylaşıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel AMD ayarım bu şekilde.
Windows üzerinden hızlı başlat seçeneğini devre dışı bırakmanız gerek. V-Sync kaldırıp tekrar test eder misin?

Hızlı başlatı nasıl devre dışı bırakabilirim acaba Tolga bey.
Windows üzerinden hızlı başlat seçeneğini devre dışı bırakmanız gerek. V-Sync kaldırıp tekrar test eder misin?

Hızlı başlatı kapadım Tolga bey ve v-Sync kapayıp değerleri atıyorum şimdi.

Direktifiniz üzere değerler bu şekilde Tolga bey normalde güç kullanımı 90W olurken bu şekilde oluyor başka gözüme çarpan bir şey şu an yok bilginize

Dosya Ekleri

• resim_2020-11-09_123039.png
    resim_2020-11-09_123039.png
    53,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20201109_123651.jpg
    IMG_20201109_123651.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Mavi veya siyah ekran aldığın durumları tekrarlar mısın? Genelde ne durumlarda alıyordun? Rastgele alıyorsan oyunlarda uzunca bir süre test et. Hatta voltaj düşürmeye devam edebilirsin istersen.

Bir kez mavi ekran adlım onda da arka planda Forza Horizon 4 iniyordu ve ben Blair Witch oynuyordum ama siyah ekrana düşme sorunu PC açtığım anda da oluyor oyun içindede belli bir zamanı yok gibi.

Şimdilik problem gözükmüyor o halde. @24099 hocam incelemiş dump dosyasını. Tekrar bir problem yaşarsanız yazabilirsiniz. Fortnite'ta neden drop yediğiniz hakkında fikrim yok açıkçası.

Tamamdır o zaman çok sağ olun @Tolga Samet @24099 varolun.
@Tolga Samet @24099
Abilerim iyi akşamlar kusura bakayın rahatsız ettim lakin bilgisayarım yeniden siyah ekrana düştü ve belli bir süre açılmadı açıldıgında ise RAM frekansı 2133 olarak kaldı XMP devredeydi olmadı devre dışı bırakıp manuel voltaj ve CL değerleri girdim gene olmadı yardımcı olabilir misiniz acaba.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı