SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

pistolore

Decapat
Bugünlerde mavi ekran almaktayım; mavi ekran aldığımda ise ekranda hata kodu gözükmemekte, daha doğrusu mavi ekran veriyor fakat ekran garipleştiğinden dolayı hatayı algılayamıyorum. Minidump dosyasını Google Drive yükledim ve sizlerle paylaşıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu an dosyalarınıza bakamadım fakat Akil hocam bakmış. Kendisi oldukça bilgilidir bu konularda, o diyorsa öyledir.

Ben şunu merak ettim aslında sorunun ekran kartından kaynaklandığı kesinmi acaba?
Ben şu an dosyalarınıza bakamadım fakat akil hocam bakmış. Kendisi oldukça bilgilidir bu konularda, o diyorsa öyledir.

Mesajım ıkı kez gelmıs de ozur dılerım oncelıkle tamamdır akıl hocama güvenip ekran kartında arıyacağım sorunu ben.
Dosyayı herkese açık şekilde paylaşın.

Akil hocam merhaba 10 dk stres test sonucunda herhangi bir mavi ekran hatası almadım bilginize.

Son düzenleme:
Akil hocam merhaba 10 dk stres test sonucunda herhangi bir mavi ekran hatası almadım bilginize.
Merhaba hocam. Konuyu takipteyim. Tekrar mavi ekran alırsanız yeni dökümlerle beraber paylaşırsınız.

Stres testinde ekran kartında sıkıntı çıkmadıysa en azından donanımsal değildir diye düşünüyorum.

Merhaba hocam. Konuyu takipteyim. Tekrar mavi ekran alırsanız yeni dökümlerle beraber paylaşırsınız.

Stres testinde ekran kartında sıkıntı çıkmadıysa en azından donanımsal değildir diye düşünüyorum.

Akil bey şu an başka bir sorunla karşılaştım mavi ekran değil fakat Forza Horizon 4 oyunundayken kasma takılma oldu ve siyah ekrana düştü yeniden başlattğımda Radeon bana WattMan var diye bir bildirim sundu bilginize.

Akil bey şu an başka bir sorunla karşılaştım mavi ekran değil fakat Forza Horizon 4 oyunundayken kasma takılma oldu ve siyah ekrana düştü. Yeniden başlattğımda Radeon bana WattMan var diye bir bildirim sundu bilginize.

WattMan hatası RX 570-580 kartlarda çok olan bir durum. Ufak bir undervolt ile çözülebiliyor diye biliyorum.

Konuya @Tolga Samet hocamı etiketliyorum. Undervolt işlerinde benden çok daha bilgilidir.

Şu konusuna da bakabilirsiniz fakat kendisi bu konuya gelene kadar bir işlem yapmayın.

Ayrıca mavi ekran almadığınıza göre mavi ekran sorununu şimdilik çözmüşüz demektir. Aldığınızda zaten yeni dökümü paylaşırsınız.

WattMan hatası RX 570-580 kartlarda çok olan bir durum. Ufak bir undervolt ile çözülebiliyor diye biliyorum.

Konuya @Tolga Samet hocamı etiketliyorum. Undervolt işlerinde benden çok daha bilgilidir.

Şu konusuna da bakabilirsiniz fakat kendisi bu konuya gelene kadar bir işlem yapmayın.

Ayrıca mavi ekran almadığınıza göre mavi ekran sorununu şimdilik çözmüşüz demektir. Aldığınızda zaten yeni dökümü paylaşırsınız.

Tamamadır akil bey kendisi konuya gelip direktif verene kadar undervolt için herhangibir işlem yapmayacağım.

Merhabalar. Oyun içerisindeki sıcaklıklarınız nasıl? Güç kaynağınız nedir? Siyah ekrana düşüyorsa frekans/voltaj veya aktif güç ayarlarında stabil kalamıyor olabilir. Undervolttan önce ilk 2 sorumu cevaplarsanız daha hızlı yardımcı olabilirim.

Sıcaklık şahane. Güç kaynağı da aynı şekilde. Radeon'u açın, "Performans" sekmesinden "Ayarlanıyor" kısmına gelin. Kontrolü manuele alıp gelişmiş kontrolleri açın. GPU'daki P3-P7 voltaj aralığını 1050mV yapıp test edin. Hatta ayarladıktan sonra ekran görüntüsü paylaşırsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı